Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Academia de Implicare a Tinerilor

toti-pentru-1-si-1-pentru-toti-hai-sa-salvam-plane_b003e13c713a18Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” are deosebita plăcere de a vă invita la Conferinţa de Lansare a proiectului „Academia de Implicare a Tinerilor”.
Proiectul vizează judeţele Buzău, Dâmboviţa şi Giurgiu şi îşi propune să desfăşoare activităţi de facilitare comunitară prin elaborarea de strategii de dezvoltare locală şi planuri de acțiune, precum şi mobilizare comunitară în scopul rezolvării a cel puțin unei probleme identificate participativ în 15 comunităţi.

A doua parte a proiectului presupune demararea unui program de pregătire complexă în vederea formării a cel puțin 30 de tineri din cele 15 comunităţi în domenii precum advocacy, instrumente de participare publică, dezvoltare comunitară, scriere de proiecte sau accesare fonduri.
Proiectul include şi desfăşurarea unei campanii complexe de advocacy la nivel local, județean şi regional pentru includerea unor elemente din strategiile de dezvoltare locală elaborate participativ pe agendele locale şi județene.
Obiectivul Conferinţei de Lansare este de a prezenta principalele activităţi ale proiectului şi seria de avantaje de care vor beneficia atât tinerii implicaţi în proiect, cât şi membrii comunităţii locale.

Conferinţa de Lansare va avea loc la data de 12 decembrie 2014, începând cu ora 12:00, la sediul Asociație Partida Romilor,, Pro-Europa”Sucursala Dâmbovița, situat în Municipiul Târgoviște, str.Nicolae Iorga, nr.3 .  

E-mail: fanel.petrescu@agentiaimpreuna.ro

Telefon: 021 / 210.05.39.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin