Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Apel disperat al unui bărbat internat pentru o tuse rebelă: ”Vă rog să mă scoateți de aici, ăștia mă omoară cu zile!!!”

Rudele unui fost pacient Covid în spitalul județean Bacău arată acuzator spre responsabilii de la Secția de Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Bacău. Medicii de pe ambulanță au decis să-l bage la secția de Covid.

apel disperat din spital

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Copiii susțin că tatăl lor, în vârstă de 78 de ani, a fost internat în data de 18 august, după ce acuzase că nu se simte bine, bătrânul prezentând o tuse rebelă, scrie stireadeiasi.ro.

Este strigător la cer în ce stadiu de teroare și prigoană s-a ajuns dacă sistemul înhață pe oricine îi pică în plasă

Inițial, rudele au presupus că tusea ar fi fost cauzată de tratamentul pentru inimă, bătrânul suferind, de mai mulți ani, de o boală cardio-vasculară. Prin urmare, primul pas a fost la medicul de familie, care îi eliberase un document medical pentru a se putea deplasa la Bacău la un medic specialist. Însă, pentru că bătrânul se simțea rău, rudele au chemat, într-un târziu, ambulanța. Moment în care medicii de pe autospecială au decis să-l dirijeze spre secția de Covid, întrucât bolnavul avea o temperatură de peste 37,4.

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Incredibil, ce vremuri trăim, deși sunt atâtea sute și mii de motive ca să ai o ușoară febră, sistemul medical se pare că a primit ordine precise, astfel încât oricine prezintă febră să fie capturat și internat. Nu degeaba s-a dat legea carantinării,olege care anulează toate drepturile cel puțin 48 de ore, suficient încât să mori sănătos și să te trimită acasă într-un sac sigilat. Din anchetele noastre vă mărturisim că nu există autopsii în niciun caz de coronavirus ceea ce ridică mari suspiciuni cum că cineva ar fi murit în mod direct de acest virus.

Apel disperat din spital

„De câteva zile, am tot încercat transferul tatălui meu la Iași. Vorbisem cu cei de la o clinică de cardio, pentru a-l investiga. Doamna doctor de la secția de infecțioase de aici mi-a spus că tatăl meu are probleme de respirație și că a tot sunat la Iași pentru a vedea dacă-l pot trimite, dar i s-a spus mereu că nu au locuri. Până joi, la ora 15,30, când ni s-a spus că tatăl meu a decedat. Și asta deși vorbisem dimineață cu el și ne-a zis să-l scoatem din spital, că cei de acolo îl omoară cu zile”, explică Cristina Clatea, fata decedatului conform sursei citate.

Ce spune spitalul

Contactat telefonic, Adrian Popa, managerul Spitalului Județean de Urgență Bacău a precizat că: „Pacientul a fost testat la Covid 19 la momentul internării, testul fiind pozitiv. Pe 30 august, pacientul a suferit un AVC ischemic (accident vascular cerebral). Starea de sănătate a pacientului s-a depreciat considerabil și chiar s-a pus problema intubării. Infecția cu Covid a determinat și alte comorbidități care au condus la decesul pacientului. Între timp pacientul s-a negativizat, testul efectuat după deces fiind negativ.” mai scrie stireadeiasi.ro.

Chiar asistăm la un film în care noi suntem considerați idioții. Idioții cărora le poți spune că a murit pozitiv și s-a negativizat. Ceva gen val cu două cocoașe, sau hai să bem un whiskey cât prostimea poartă mască.

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Un om tușește. Este ”capturat” și dus la un spital covid fără ca cineva să îl fi diagnosticat cu această boală. Pacientul urlă după ajutor, ”cere să fie salvat din spital că îl vor omorî cu zile”. În final moare fără să aibă covid. Sistemul medical se scuză cum că pacientul s-a negativizat. Gata! Au mai scos unul la număr.

De la începutul acestei terori politico-medicale, de peste șase luni, nu a existat niciun deces la domiciliu sau oriunde în afară unităților spitalicești. Nimeni din cei care și-au dus o răceală în tăcere nu a murit. Toate decesele au fost înregistrate în spitale, centre, aziluri, cu implicarea spitalelor. Nu s-a efectuat nicio autopsie ceea ce -specialiștii spun- din punct de vedere legal nimeni nu poate dovedi că s-a murit de covid.


Citește și:

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share