02/03/2021

Adrian Țutuianu: ”Legat de audiențe este o minciună. Chiar azi dimineață am avut opt audiențe”

adrian-tutuianu-psd

Astăzi la sediul Partidului Social Democrat Dâmbovița, a avut loc o conferință de presă susținută de președintele PSD, Adrian Țuțuianu. Acesta a răspuns mesajelor din partea colegilor liberali, pe care le-au lansat de asemenea într-o întâlnire cu presă, săptămâna trecută. Mai multe detalii AICI.

”Domnul Teodor Atanasiu de la PNL, numit în urmă cu câteva luni de zile președinte interimar al Organizației PNL Buzău a avut un interviu zilele trecute, unde spunea ca se afla la 15 %. Vor să ajungă la 25% și mai declara că a găsit probleme majore în organizație. Deci managementul politic pe care l-a executat acolo personajul despre care vorbiti, dovedește că este un pierzător politic, un individ fără calități organizatorice, un securist, spun unii din presa locală, pregătit încă înainte de 1990 și un personaj implicat în mafia gunoaielor din România. Și vom veni și noi dacă e cazul cu documente publicate de presă.”  (Adrian Țuțuianu)

Referitor la situația legată de examenul pe care Consiliul Județean Dâmbovița îl organizează în această perioadă, Adrian Țuțuianu a informat că ”recent s-a modificat legislația privind achizițiile publice, și în prezent sunt trei acte normative, plus hotărârile de guvern de punere în aplicare, foarte complexe ca și conținut, și la momentul acesta si Consiliul Județean și instituțiile subordonate, înregistrază un blocaj în desfășurarea procedurilor de achiziție publică. Blocaj generat de necunoașterea de către funcționari a legislației și de lipsa de expertiză datorită noutății legii.”

Am luat decizia să organizez cursuri de pregătire. Ca urmare, astazi avem prima serie de examinati. Am stabilit două grade de dificultate. Am organizat examen cu tragere la sorti. Am observat ca din 11 candidati s-au prezentat doar 4. Ce inseamna asta? Nu s-au imbolnavit subit ci au dovedit ca nu sunt pregatiti.

Președintele PSD Dâmbovița a mai precizat că își ține audiențele, că nu are nicio cercetare pe rol și că își dorește ca până în 2025 să se ocupe cu atenție de proiectele care se derulează în județ.

  • Legat de audiențe este o minciună. Chiar azi dimineață am avut opt audiențe.
  • PSD are în vedere să propună premier din partea partidului însă la momentul oportun va anunța și identitatea acestuia.
  • PNL nu are mai mult de 18% la alegerile parlamentare în Dâmbovița. Nu am nicio cercetare pe rol, și mă voi ocupa îndeaproape ca proiectele din județ să decurgă în bune condiții până în 2025.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share