Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Șocant! Martor din dosarul Șova-Ponta, târât în plină stradă…

martor6

Imagini ȘOCANTE cu un martor protejat din dosarul Ponta-Șova. Polițiștii l-au incatușat. Contractele Casei de Avocatura „Sova si Asociatii” venite pe linie politica și încasările din acestea mergeau la PSD, scrie MicNews.ro.

Alin Brîncuș împreună cu prietena sa, a vrut să meargă la doctorul veterinar cu un autobuz. Dar polițiștii au dorit să-l percheziționeze, el nefiind de acord cu acest lucru. Martorul nu s-a supus ordinelor din partea polițiștilor pe motivul că nu ar avea nicio interdicție și nu are semnat vreun acord cu poliția în acest sens. Dar, potrivit imaginilor difuzate de România TV, cei doi agenți l-au pus la pământ, l-au verificat și l-au încătușat, scrie evz.ro

Iată ce postează pe contul de facebook Alin Brîncuș, martor în dosarul Turceni-Rovinari:

”VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SHARE
Asta se intampla cand MILITIA ROMANA RASPUNDE LA COMANDA POLITICA !!!
Asta este comportamentul MILITIEI ROMANE cu un martor aflat sub protectie. De 15 luni de zile sunt amenintat si influentat sa-mi schimb declaratia in dosarul Turceni / Rovinari. Nu am solicitat niciodata Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si nu mi-am dat acordul pentru nici-o masura de protectie. Masurile de protectie se iau doar cu acordul martorului!!!
De 15 luni de zile sunt haituit de catre militienii de la Serviciul Pentru Actiuni Speciale si de catre militienii din cadrul biroului de ordine publica ( Militia Sectorului 2 )
Nu sunt lasat sa ies din casa, se incalca toate drepturile constitutionale, nu pot merge la munca, nu pot primi vizite, sunt mai rau ca un arestat la domiciliu.

Va rog sa ma ajutati cu un share !!!!

Evenimentul din film sa petrecut astazi 29.10.2016 in jurul orelor 14:30 cand am vrut sa plec la medicul veterinar.

INCEPAND DE ASTAZI O SA FAC PUBLICE TOATE FILMELE SI INREGISTRARILE AUDIO PE CARE LE DETIN SI CARE DEMONSTREAZA ABUZURILE LA CARE SUNTEM SUPUSI, AFECTAREA GRAVA A DREPTURILOR SI LIBERTATIILOR CONSTITUTIONALE.

MENTIONEZ CA NICI-UN PROCUROR SAU VREO INSTANTA NU A INSTITUIT ASUPRA MEA VREO RESTRICTIE SAU VREO OBLIGATIE .”

Alin Brîncuş nu se află la primul incident cu oamenii legii. Poliţia susţine că bărbatul a făcut scandal în faţa Secţiei 6 din capitală, iar când a fost chemat înăuntru, a refuzat să intre, aşa că a fost dus cu forţa. De cealaltă parte, acesta susţine că, printr-o ordonanţă a unui procuror DNA, a devenit martor protejat.

Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimişi în judecată Dan Şova şi Victor Ponta, Alin Brâncuş este cel care a demascat faptul că Şova a distrus probe importante pentru dosarul Rovinari -Turceni, relateaza stiripesurse.ro

Nu este prima dată când nu i se respectă drepturile de om liber, afirmă Alin Brîncuș, și avertizează ca va publica toate abuzurile la care a fost supus. Aceste imagini sunt din luna februarie a anului 2016, cand la fel, a fost dus cu forta la sectia de politie.

 

Unul dintre martorii din dosarul Turceni –Rovinari a povestit, în fața Înaltei Curți, că toți angajații știau despre contractele Casei de avocatură „Șova și Asociații”, venite pe linie politică și că încasările mergeau la PSD, scrie MicNews.ro

Martorul a mai adaugat că „toată lumea din firmă” a lucrat pentru PSD, iar angajații casei de avocatură aveau birouri amenajate chiar în două dintre sediile partidului, unde primeau instrucțiuni clare despre dosarele pe care le aveau în lucru, reatează sursa citată mai sus.

”Intrebarea care se pune este urmatoarea:
Vor mai spune adevarul martorii care urmeaza sa fie audiati in dosarul Turceni / Rovinari, dupa ce vad ce pateste un martor care a spus adevarul?
Actiuniile abuzive ale politiei influenteaza sau nu influenteaza justitia?

Din pacate, in acest moment pot spune ca sistemul de justitie din Romania, nu este pregatit sa afle adevarul…. iar fostii mei colegi vor avea ceva pierderi de memorie.” publică astăzi, Alin Brîncuș pe contul de facebook.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share