Adrian Țuțuianu revine pe prima scenă a politicii. A fost numit secretar general adjunct al Guvernului Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit marți pe Adrian Țuțuianu în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Adrian Țuțuianu a fost șef al PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița. El a fost exclus din PSD de Liviu Dragnea în 2018 alături de Marian Neacșu, care acum este secretar general al Guvernului. Țuțuianu și Neacșu au fost excluși pentru că au semnat o scrisoare internă prin care îl criticau pe Liviu Dragnea. La acel moment, chiar și cei mai apropiați colegi și semnatari ai scrisorii, cum ar fi Paul Stănescu și Gabi Firea, nu l-au suținut până la capăt pe fostul ministru al apărării.

La nivel de județ a pierdut tot ce deținea: funcții, influență,”prieteni” și a încercat să creeze un nucleu în ProRomânia fără mari șanse de izbânda în politica națională.

Analiza mea de-a lungul timpului a fost limpede: Adrian Țuțuianu se va întoarce în topul politicii și iată că a făcut-o. Acum, furios și iute cum il știu vor urma și alte mutări. Are la dispozițe un an și jumătate.

 

Citește și:

Adrian Țuțuianu: ”Hotărârea de excludere a fost luată cu încălcarea statutului PSD

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share