Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Află cum se calculează vibrația Anului Universal

Unul dintre aspectele importante ale numerologiei sunt ciclurile personale ale anului. Să înțelegem, că există un timp potrivit pentru începe ceva, pentru a ne ocupa de familie sau pentru a finaliza lucrurile și a culege roadele.

Atunci când înțelegem cum funcționează acestea, nu mai forțăm lucrurile și putem intra în starea de flux.

Cunoașterea numerelor ne ajută să înțelegem cu ce tip de energie lucrăm în fiecare an, lună, zi și putem folosi numărul universal al anului pentru a ne seta intențiile potrivite pentru noi.

Asemenea naturii și existența noastră este ciclică. Căile noastre nu sunt lineare, ele sunt în spirală și astfel putem să revizuim continuu lucrurile în direcția pe care ne-o dorim.

Dacă învățăm să urmăm aceste cicluri naturale de viață, ne putem restabili propriul ritm și putem face astfel pace cu prezentul.

Asta înseamnă că nu mai înotăm împotriva curentului, ci putem planifica lucrurile în funcție de energia care știm că urmează.

Fiecare an are o energie universală (colectivă) și una personală pentru fiecare dintre noi, determinată de ziua și luna în care ne-am născut.

Află cum se calculează Anul Universal:

Zi naștere + luna nașterii + anul calendaristic în care ne aflăm.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 25 mai, adică 25.05 aduni fadic toate numerele, adică aduni toate cifrele care formează data și luna nașterii și anul calendaristic în care ne aflăm, anume 2024

Așadar: 25.05.2024 devine 2+5+5+2+0+2+4 = 20; 2+0=2

Această persoană în anul 2024 este în An Universal 2

Semnificația fiecărui an

Anul Universal 1 – noi începuturi, noi acțiuni, o călătorie spre SINE

Anul 1 este un moment al unor noi interese, experiențe, obiective și înțelegeri: despre viață, despre tine, despre locurile unde ai fost, unde te afli acum și unde ai vrea să fii. Și, pentru că este necesară o schimbare, vei învăța și înțelesul curajului.

1 este numărul SINELUI, astfel în acest an e necesar să dobândești o conștientizare despre tine. Vei învăța despre individualitate și despre schimbările vitale care necesită să aibă loc în interiorul tău pentru a atinge ceea ce ai nevoie.

Vei învăța despre independență, conducere și originalitate, și vei avea nevoie de o mare încredere în tine însuți pentru a acționa corespunzător. Vei întâlni situații care implică sentimentele tale cele mai profunde, mintea și talentul tău unic și nevoia ta de o mai mare libertate.

În Anul 1, e necesar să înveți să te adaptezi la schimbările care au loc în interiorul tău și în jurul tău, în timp ce abilitatea ta de a te conduce pe tine și pe alții este pusă la încercare. Progresul tău va fi ajutat de noi oportunități și înțelegeri. Amintește-ți că 1 este numărul individualității și că nimeni nu poate defini libertatea pentru altul fără a pune limite libertății.

Anul Universal 2 – relații, răbdare, cooperare

Relațiile, emoțiile și aspectele care țin de zona afectiv-emoțională sunt cele care ies în prim plan în acest an.Fii blănd cu tine și cu cei din jur. Straduiește-te să creezi echilibru in fiecare aspect al vieții tale.

Cooperarea e necesar să înlocuiască competiția. Nu mai este cazul să te impui. Dacă o faci, rezultatele pe care le dorești nu se vor materializa în modul în care îți dorești. Dar vei fi uimit de ceea ce poți realiza atunci când trăiești viața în același ritm cu ciclul în care te afli.

Citește și: Perspective numerologice pentru 2024

În primul rând, trebuie să încetinești și să încetezi să te forțezi să obții rezultate. Ceea ce îți dorești va dura e posibil să dureze mai mult până se va materializa, așa că domolește-ți orice așteptări ridicate față de tine și ceilalți. Ai răbdare și fii atent la detalii.

Anul Universal 3exprimare de sine, creativitate, cunoaștere

Anul tău universal 3 este o perioadă extrem de creativă și vei experimenta oportunități de a te exprima cu adevărat pentru a fi văzut și auzit. Acest an îți oferă oportunitatea de a descoperi și apoi de a crea ceea ce crezi că te va face fericit.

Este momentul potrivit să ieși în societate și să te conectezi cu ceilalți, să participi la evenimente și să fii deschis în a lega noi prietenii. Acest lucru te va ajuta să dezvolți darul vorbirii și modul de a-ți exprima gândurile și emoțiile.

Multe lucruri se întâmplă in acest an, dar pentru a le realiza este nevoie de focus si concentrare pentru că tendința este de a te împrăștia în prea multe direcții și în final riști să nu realizezi nimic.

Anul Universal 4 – ordine, construcție, planificare

Anul 4 se concentrează pe organizare, muncă și efort susținut pentru atingerea obiectivelor. Este un an în care trebuie să stabilești priorități și să lucrezi la construirea fundațiilor solide pentru viitor.

Anul 4 te poate confrunta cu propriile tale limite și restricții, dar și cu modul în care le poți depăși pentru a-ți atinge potențialul maxim. Progresul poate fi încet în anul 4, dar este important să rămâi perseverent și să continui să lucrezi în mod constant către obiectivele tale.

Este important să fii disciplinat și să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile și alegerile tale în acest an. Este benefic să planifici și să evaluezi regulat progresul în direcția obiectivelor tale pentru a te asigura că rămâi pe drumul cel bun.

Anul Universal 5 – progres, schimbare, mișcare

Anul 5 oferă oportunități de a-ți schimba viața prin alegerea unei direcții complet diferite față de cele luate până acum. Cel mai bun mod de a aborda această călătorie este cu o schimbare completă de atitudine. Anul trecut, anul 4, a fost limitativ și restrictiv. Anul acesta, trebuie să te concentrezi pe a fi nelimitat și liber și să fii capabil să recunoști oportunitatea pe măsură ce apare. Acest lucru necesită o minte deschisă și multă flexibilitate.

5 este o energie foarte sexuală și fizică de aceea vei simți să-ți răsfeți excesiv simțurile. Dar nu acționa impulsiv. Moderația reprezintă cheia pentru succes.

Anul Universal 6 – familie, pragmatism, armonie

Anul 6 îți solicită să fii în serviciul altora și să te preocupi de responsabilitățile tale în ceea ce privește  familia, copiii, părinții, prietenii apropiați, reamenajarea casei, vindecarea, educația, creativitatea. Atât plăcerile, cât și problemele vieții tale personale vor predomina. Atunci când iubirea este motivația, aproape orice poate fi realizat. Însă e necesar să înveți diferența dintre iubire și control.

An favorabil pentru cei care sunt singuri, își pot găsi iubirea, iar relațiile existente pot trece la un nivel mai profund de angajament. Pentru alții, relațiile care au mocnit vor ieși la suprafață pentru a fi rezolvate sau încheiate.

Anul Universal 7 – introspecție, creștere personala, spiritualitate

7 pune accent pe introspecție, emoție, analiză, intuiție, reflecție,  cercetare și CREDINȚĂ. Este perioada care încurajează autoanaliza, cu scopul de a crea o relație mai bună cu tine, și să-ți formezi o înțlelegere mai profundă a cine ești, ce dorești și de ce ești aici.

Tot ceea ce veți experimenta în acest an va fi influențat de puterea de reflecție a lui 7. Reflecția înseamnă nu numai să te uiți înapoi și să meditezi la trecut, ci și să privești totul și pe toată lumea în prezent și să vezi realitatea ta reflectată în ceilalți. Orice sau oricine te afectează este o reflexie a ta. Cu cât reușești să-ți faci munca interioară mai bine, cu atât mai mult succes vei avea in lumea exterioară.

Anul Universal 8 – abundență, putere, carieră

Numărul 8 este numărul puterii, câștigului material și financiar, al realizării, recompensei, statutului și satisfacției. Dar există un alt aspect al numărului 8 despre care rar se vorbește. Da, 8 este numărul puterii în lumea materială, dar este și numărul informațiilor exacte, fără de care puterea nu poate să se mențină. De fapt, informația exactă nu este suficientă. Trebuie să existe și o înțelegere corectă a acelei informații, altfel este inutilă pentru tine.

Adevărata înțelegere produce un echilibru perfect din care viziunile pot deveni realitate materială, și prin care experiența materială devine una profund spirituală. Sentimentul de satisfacție interioară (mulțumirea) este recompensa supremă a Anului 8, dar s-ar putea să dureze întregul an să înțelegi corect de ce valoarea sa este atât de mare.

Anul Universal 9 – transformare, finalizare, adaptare

Anul 9 aduce transformări semnificative – modificări și îmbunătățiri – în toate domeniile vieții tale, chiar dacă nu vezi imediat meritele pozitive ale anumitor situații. Atunci când vechea emoție îngropată care te apasă este eliberată, viața devine brusc o experiență mai ușoară, mai ușor de înțeles și de bucurat.

Oamenii care refuză să-și accepte trecutul își petrec viața relansând aceleași situații vechi, făcând aceleași greșeli vechi, neputând să accepte realități noi și nemulțumiți de tot. Ei își justifică existența nesatisfăcătoare arătând cu degetul spre alții, către timp, către viață însăși și către ei înșiși.

Ai încredere în planul divin, abandonează-te schimbării, iartă, acceptă și mergi mai departe.

Dacă dorești să integrezi tema ta personală în acest an te invit să descarci gratuit Jurnalul numerologic 2024

https://nou.marianaparlog.ro/jurnal_numerologic

 

Mariana Parlog – Numerolog

https://www.facebook.com/mariana.parlog.numerolog

https://www.instagram.com/mariana.parlog369?igsh=dGprcnFqc2Jyaml5

Distribuie acest articol Oficial Media
Share