Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Efect triplu cu Aquarion 9p de la Calivita

Apa înseamnă viață, iar apa curată înseamnă sănătate.  Aceste cuvinte îi aparțin lui Audrey Hepburn și sunt cum nu se poate mai adevărate, deoarece consumul apei de calitate este absolut esențial pentru noi toți.

Aquarion

Apa înseamnă viață, iar apa curată înseamnă sănătate.  Aceste cuvinte îi aparțin lui Audrey Hepburn și sunt cum nu se poate mai adevărate, deoarece consumul apei de calitate este absolut esențial pentru noi toți.

Acest lucru este important deoarece avem multă nevoie de apa pura. Consumul unei cantități reduse de apă poate cauza o serie  de probleme în organism: constipație, oboseală, deficit de atenție, etc. Pe lângă o cantitate insuficientă de apă, alimentația nesănătoasă poate  înrăutăți starea de sănătate: consumul de alimente acide forțează organismul să se concentreze constant pe menținerea pH-ului sângelui, direcționându-i toată energia pe acest proces, scăzându-i rezistența, slăbindu-l și crescând riscul de apariție a diverselor afecțiuni. Însă filtru și ionizatorul de apă Aquarion 9p nu produce doar apă potabilă curată, fără substanțe nocive, ci, datorită efectului triplu, consumul regulat al acestei ape poate avea un efect benefic asupra intregului organism.

Efect antioxidant

Apa antioxidantă alcalină ionizată eliberează moleculele nestabile din organism, numite radicali liberi, care atacă celulele din exterior și sunt responsabile de procesul de îmbătrânire a țesuturilor. ORP (potențialul de oxido-reducere) reprezintă un număr ce indică potențialul de oxidare și reducere al unei soluții. Cu cât valoarea ORP este mai mică, cu atât mai mare este efectul de reducere, adică antioxidant, al soluției. Valoarea ORP a 2 dl de suc de portocale este de -200, -250 mV; în schimb, ionizatorul Aquarion poate produce apă cu o valoare ORP între -400mV și -850mV.

Hidratare

Capacitatea de hidratare a apei ionizate este mult mai mare decât cea a apei de la robinet. Cum este posibil acest lucru, din moment ce ambele conțin molecule de apă? Ei bine, moleculele de apă se lipesc una de cealaltă, formând așa-numitele clustere (16-18 molecule în apa de la robinet). În apa ionizată, moleculele au legături ionice și, drept rezultat, formează clustere mult mai mici (de circa 6 molecule), care pot pătrunde direct în celule, datorită dimensiunii reduse.

Alcalinizare

Mediul acid este un un mediu propice pentru majoritatea bacteriilor ce cauzează afecțiuni. Într-un corp acidifiat, bacteriile încep să se multiplice și pot cauza probleme serioase. Un alt pericol major este acela că majoritatea acizilor ce se acumulează sunt legați de grăsimi, acizii fiind responsabili de apariția obezității. Echilibrul acido-bazic al organismului poate fi restabilit cu ajutorul consumului regulat de apă alcalină, care în majoritatea cazurilor poate inactiva bolile ce au apărut deja și, în plus, poate îmbunătăți starea de sănătate în câteva zile. De asemenea, după câteva săptămâni de consum regulat, schimbările devin vizibile, deoarece digestia se normalizează, pe măsură ce pH-ul se reface, nepermițând acumularea în exces a acizilor grași, care sunt distruși și neutralizați.

Ce motive ai sa alegi Aquarion 9p de la Calivita?

-Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.

-Design modern, inteligent şi intuitiv.  Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH

-Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.

-Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care  filtrul trebuie înlocuit.

-Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare.  Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului.  Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman.  Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.

-Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.

Garanţie 3 ani

Î: Există avertismente cu privire la consumul de apă alcalină ionizată?

Răspuns: Ar trebui să începi cu primul nivel de apa alcalina. Setați comenzile la cel mai scăzut nivel alcalin(Nivelul I). Presupunând că nivelul de apa este in acord cu starea de sanatate a dvs., creșteți cantitatea pe care o beți și nivelul de intensitate a ionizării. Nivelurile ridicate de alcalinitate – până la 9,5-10,0 – sunt cele mai bune pentru apa de consum (potabilă); cele mai înalte niveluri, 11pH sau mai mari, pot fi utilizate pentru gătit. Utilizați setarea „Apă filtrata” pentru a lua orice medicamente pe care medicul dvs. vi le recomandă; să nu le luați cu apă alcalină. Nu beți apa acidă.

Mai multe detalii despre Aquarion 9p poti afla accesand pagina aici

Distribuie acest articol Oficial Media
Share