Ai probleme cu auzul? Vino la un audioprotezist

Hipoacuzia reprezintă scăderea graduală a auzului, motiv pentru care se impune solicitarea unui consult de specialitate.

Nivelul preexistent al auzului, simptomele asociate, conjunctura în care s-a produs scăderea auzului permit orientarea către un diagnostic prompt cât și eliminarea altor afecțiuni care pot afecta grav sănătatea, dar acestea pot fi descoperite numai în urma unui consult de specialitate.

Auzul ilustrează posibilitatea de a recepționa și a interpreta undele sonore. Organul cu rol esențial al auzului este urechea prin care se determină frecvența, direcția și distanța de la care vine sunetul.

În această perioadă de pandemie este mult mai necesară verificarea periodică a auzului, mai ales în cazurile în care sunt resimțite anumite dificultăți cât și în cele în care simptomele nu sunt vizibile.

După cum se poate remarca, în general, oamenii se confruntă cu un nivel ridicat de reticență de a alege consultul unui specialist, mai degrabă alegând să solicite inițial sfatul medicului de familie sau medicului O.R.L. care îi îndrumă ulterior către audioprotezist.

Este de-a dreptul necesar ca persoana care resimte anumite dificultăți în a auzi eficient să viziteze cabinetele de protezare auditivă pentru ameliorarea problemei de auz.

Este de remarcat faptul că pentru un consult în cabinetele de protezare nu este necesar biletul de trimitere de la medicul de familie, acesta constituind un alt avantaj.

Nu trebuie să te duci la O.R.L., alege direct cabinetul de protezare auditivă pentru testarea auzului.

Măsuri de siguranță și protecție pe perioada pandemiei în toate cabinetele Clarfon din țară

În cabinetul de protezare auditivă este strict interzis accesul pacienților cu patologii (respectiv gripe, infecții, etc) așa cum se petrece în spitale sau clinici. Cabinetul de protezare auditivă este locul în care se urmează cu severitate procedurile de igienă și distanțare socială. Aici se măsoară temperatura și se asigură cele mai bune condiții de siguranță pentru pacienți. În cabinetul de protezare auditivă, pacientul intră singur pentru a beneficia de testarea auzului.

Acesta primește în urma verificării auzului, audiograma și rezultatul otoscopiei (verificare dop de ceară). Astfel, se rezolvă în regim gratuit problema cu privire la testarea auzului și inspectarea conductului auditiv. Soluția protezării auditive la Clarfon este una performantă cu soluții financiare eficiente, rapide și sigure pentru pacient.

De asemenea, se oferă rate și discounturi generoase în perioada pandemiei.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share