Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ALDE are nevoie de cumpătare nu de războaie interne

Liderul dâmbovițean al alianței liberale, Ionel Petre, face apel la cumpătare, la luciditate și, pe bună dreptate, este timpul ca ALDE -după rezultate nefavorabile- să strângă rândurile și să formeze o echipă puternică.

Ionel Petre: Competiție, nu luptă internă!

”Ca oriunde în lumea aceasta, în preajma unor alegeri, spiritele încep sa se încingă, cu atât mai mult când vorbim despre politică. ALDE se află în plină reformă, organizează alegeri pentru desemnarea noii conduceri, renunță, pentru că trebuie, la numele și sigla de până acum și cu siguranță statutul va suferi modificări majore.
Direcția politică trebuie păstrată tocmai pentru că cei care au muncit sau si-au dat votul au făcut-o în credință. În credința că politica, administrația, economia și nu numai au nevoie de echilibru, de stabilitate, de continuitate. Investițiile în economie, susținerea firmelor românești, drepturile și libertățile individuale sunt doar cateva dintre proiectele pentru care am luptat împreună și trebuie continuate. Pentru acest deziderat, acum este nevoie de calm, așezare și proiecte concrete care sa fie prezentate spre dezbatere și completare tuturor celor care vor sa se implice. Faptul ca suntem diferiți este un avantaj, pentru toți și este bine sa ne punem în valoare.
Limita dintre competiția constructivă și lupta oarbă este uneori atât de sensibilă! Așa că, grijă mare!
Competiție, DA!
Luptă, NU!”
Ionel Petre: Competiție, nu luptă internă!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share