Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alegeti cea mai sigura optiune de camin de batrani pentru confortul dumneavoastra

Imbatranirea este un proces normal, inevitabil si uneori destul de dificil. Odata cu inaintarea in varsta intervine si nevoia de asistenta si grija constanta. De aceea, am amenajat cele mai avantajoase conditii pentru persoanele de varsta a treia, la cele mai calitative servicii. In cadrul unui camin de batrani, oferim asistenta de incredere, personal implicat si dotari de ultima generatie.

Conditii avantajoase pentru persoanele inaintate in varsta

Un camin de batrani ideal pentru persoanele de varsta a treia este dotat cu cele mai avantajoase conditii, pentru ca toti cei care apeleaza la acest serviciu sa fie pe deplin multumiti si incantati.

Fiecare camera a unui camin de batrani este amenajata modern, in conformitate cu standardul european. Incaperea dispune de baie proprie, TV, aer conditionat si o organizare a mobilierului cat mai spatioasa. Camera este echipata fie cu un singur pat, fie cu doua sau chiar trei paturi, in functie de preferintele dumneavoastra si de ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Pentru seniorii care isi doresc companie pe parcursul zilei, am pregatit o serie de activitati zilnice adecvate in functie de varsta. Acestea au rolul de a oferi relaxare si destindere celor care aleg sa urmeze activitatile, pentru a se bucura mai mult de serviciile oferite.

Misiunea noastra este aceea de a oferi un camin de batrani modern, ingrijit si igienizat pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre. Dorim sa transformam procesul de imbatranire intr-o experienta placuta si fara griji.

Iata principalele servicii ale unui camin de batrani de care beneficiaza persoanele care aleg sa ia legatura cu noi

In primul rand, sunt asigurate serviciile medicale complete, dotate corespunzator, in conformitate cu nevoile pacientilor. Ne indreptam atentia spre fiecare persoana in parte si asiguram orice nevoie, intr-un timp cat mai scurt.

Intr-un camin de batrani, asistenta medicala si ingrijirea zilnica sunt absolut necesare si prioritare.  De aceea, am ales asistente si infirmiere specializate pe domeniu, disponibile pentru orice nevoie si serviciu, la cererea dumneavoastra. Sunt asigurate serviciile de administrare a tratamentelor corespunzatoare, aplicarea cremelor si pansamentelor necesare si mentinerea unei igiene corporale pentru fiecare senior in parte.

Opteaza pentru un camin de batrani in care punem la dispozitie servicii de recuperare si ingrijire in detaliu pentru afectiuni mai grave, precum boala Alzheimer sau Parkinson. Punem la dispozitie cei mai buni specialisti care sa se ocupe indeaproape de nevoile dumneavoastra.

Fiecare aspect conteaza mult pentru noi. De aceea, am creat un camin de batrani cu o sala de mese special conceputa pentru a asigura in intregime confortul dumneavoastra. Meniurile sunt preparate sub supravegherea unui nutritionist si sunt servite sub forma a doua mese principale si doua gustari pe zi. Pentru cei care nu au posibilitatea de a servi meniul in sala de mese, asiguram servirea acestuia la pat.

Pentru ca ne pasa de ingrijirea fiecarei persoane in varsta, am ales tarife accesibile si corecte pentru oricine opteaza pentru un camin de batrani. Alegeti ceea ce vi se potriveste in totalitate, la cele mai inalte standarde de ingrijire.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">