Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum mai poți avea justiție, cum mai poți avea securitate, dacă sunt violate drepturile fundamentale ale cetățenilor UE?

”Atac la existența UE” – Cristian Terhes îi  raspunde public Ursulei von der Leyen cu privire la dorința acesteia de impunere a vaccinarii obligatorii în UE. Prin intenția declarata de a avea o discuție la nivelul UE despre “necesitatea” vaccinarii obligatorii, Ursula von der Leyen “pune la îndoială, în discuție,  drepturile fundamentale ale fiecărui cetățean, ale fiecărei ființe umane care trăiește în Uniunea Europeană”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes într-o conferință de presă din Parlamentul European,  pe care a avut-o cu încă  patru europarlamentari.
https://youtu.be/WjIlrT6qeHQ
Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane de oameni este statistică.” Acesta este un citat atribuit lui Iosif Stalin.
În timp ce citeam acest citat, al Ursulei von der Leyen, a ceea ce a spun la acea conferință de presă din 1 decembrie 2021 de la nivelul Comisiei Europene, unde a spus, și repet: “Sunt 150 de milioane de oameni în Europa care nu sunt vaccinați.”, am fost complet șocat.
[Noi] când privim la cetățenii Uniunii Europene, vedem nu 150 de milioane de oameni care nu sunt vaccinați și pe ceilalți ca posibili vaccinați.
Vedem 400 de milioane de indivizi, persoane, cu drepturi fundamentale, care au dreptul și libertatea, sau cel puțin ar trebui să aibă, în actuala Uniune Europeană, pentru a decide dacă vor să-și administreze un tratament medical sau nu.
Așa că, această conferință de presă a președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, este un punct de cotitură pentru civilizația vestică în Uniunea Europeană. Când vorbim despre civilizația vestică, nu vorbim despre un loc geografic. Vorbim, în schimb, despre un set de valori care au creat ceea ce numim astăzi Occident sau Lumea Vestică, la care se referă toată lumea. Un loc în care,  miliarde de oameni din întreaga lume încearcă să ajungă. Acesta este și motivul pentru care avem problema imigrării ilegale pe care o întâmpinăm peste tot. Deoarece,  acesta este singurul loc din lume care a creat și continuă să creeze prosperitate pentru oameni, iar motivul pentru care face acest lucru este pentru că acceptă fiecare persoană și îi recunoaște aceste drepturi fundamentale pe care le avem cu toții. Acesta este motivul pentru care oamenii nu încearcă să fugă în China sau Rusia, unde vedem dictaturi și tirani, ci oamenii de acolo încearcă să ajungă aici, deoarece caută libertate. Așadar, ceea ce am auzit pe 1 decembrie schimbă…, este un element ce schimbă totul legat de Uniunea Europeană. Am văzut în ultimii doi ani și jumătate, de când actualul președinte al Comisiei conduce Uniunea Europeană, atacuri incredibile asupra suveranității statelor membre ale Uniunii Europene. Ceea ce vedem acum, însă, iar acest lucru este fără precedent, este că ea pune la îndoială, și aceasta este problema, și repet, ea pune la îndoială [în discuție] drepturile fundamentale ale fiecărui cetățean, ale fiecărei ființe umane care trăiește în Uniunea Europeană.
Citește și:
Pentru că dacă ea pune în discuție tema “haideți să vorbim despre vaccinarea obligatorie, haideți să avem o discuție”, o discuție despre ce?
O discuție despre forțarea oamenilor să facă ceva împotriva voinței lor? Sau să le fie acceptată libertatea de alegere? Și așa cum se procedează mereu în aceste instituții UE, totul este un compromis. Am luat cu toții parte la dezbaterile din Parlament.
Tot ceea ce spun oamenii în aceste dezbateri și tot ce majoritatea dintre ei votează nu este despre alegerea dintre bine și greșit/rău.
Nu, totul e despre “haideți să găsim un compromis”.
Întrebarea pe care o adresez cetățenilor europeni este: unde trageți linie? Unde faceți acel compromis?
Cât de mult din această putere sunteți dispuși să o dați Comisiei Europene și birocraților nealeși să decidă, împotriva voinței voastre, cu ce să vă vaccinați ca să trăiți ca cetățeni liberi, dacă vă mai puteți numi astfel, cum a spus și Ivan. Ceea ce Ursula face acum,  este un atac inclusiv la existența Uniunii Europene.
Deoarece, dacă aruncați o privire în Tratatul Uniunii Europene, articolul 3 spune următoarele, și citez: “Uniunea oferă cetățenilor săi un spațiu de libertate, securitate și justiție.” Libertatea nu este un concept abstract. Libertatea este individuală, este personală.
Guvernul nu poate spune: “Da, aveți de ales între A și B.” Nu! Eu vreau să fiu cel care face aceste alegeri. Guvernul trebuie să creeze un mediu în care eu îmi pot exercita dreptul de a alege. Nu sunteți voi cei care îmi dați opțiuni,  ci eu cel care imi aleg propriile opțiuni. Pentru noi, așadar, a fost uluitor să o auzim, chiar de la cea mai înaltă funcție din UE, pe Ursula von der Layen ieșind public și spunând: “Haideți să avem o dezbatere despre acel lucru.”
O dezbatere despre cum să răpim drepturile fundamentale ale tuturor oamenilor ce trăiesc în Uniunea Europeană.
Există un alt articol în Tratatul Uniunii Europene, articolul 6, care prevede următoarele, și citez: “Uniunea recunoaște drepturile, libertățile și principiile prevăzute în Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene.”
Aceasta este prima pagină ale acestei Carte.
Primul articol vorbește despre demnitatea umană. După cum vedeți, nu vorbește despre stat. Nu vorbește despre Comisie, Parlament sau Consiliu.
Primul articol din Cartă subliniază rolul demnității umane și spune: “Demnitatea umană este inviolabilă. Ea trebuie respectată și protejată.”
Articolul 2 vorbește despre dreptul la viață.
Articolul 3, însă, spune următoarele și citez: Orice persoană are dreptul la integritate fizică și psihică.
În domeniile medicinei și biologiei trebuie respectate în special: ”consimțământul liber și în cunoștință de cauză al persoanei interesate, în conformitate cu procedurile prevăzute de lege˝. Repet, consimțământul liber și în cunoștință de cauză al persoanei.
Acestea sunt valorile de bază, valorile fundamentale, care sunt temelia Uniunii Europene.
Acum, dacă ea pune în dezbatere, în discuție, temelia acestei Uniuni, care nu a fost fondată pe instituții sau guverne, ci a fost fondată pentru a oferi, așa cum spune Tratatul, un spațiu pentru cetățenii săi de libertate, securitate și jutiție.
Cum mai poți avea justiție, cum mai poți avea securitate, dacă sunt violate drepturile fundamentale ale cetățenilor UE?
Am auzit și am văzut articole în media spunând: “Ei bine, câțiva oameni de dreapta contestă aceste lucruri.” Uitați-vă la noi!
Eu sunt, să spunem, de dreapta în Parlament. Christine Anderson este de dreapta, Francesca Donato și Ivan Sinčić, însă, fac parte dintre cei neafiliați.
Stasys Jakeliūnas, însă, este de stânga. Din grupul verzilor.
Vedeți, aici nu este o chestiune de dreapta sau de stânga, ci de corect sau incorect/greșit.
Și, în mod clar, ceea ce Ursula von der Leyen face acum, este incorect/greșit pentru Uniunea Europeană și este incorect/greșit față de oamenii ce trăiesc în Uniunea Europeană. Motivul pentru care am dorit să avem această primă conferință de presă despre ceea ce a spus este pentru a scoate în evidență această problemă, dar vă putem garanta că nu va fi ultima pe acest subiect. În încheiere, aș vrea să mai adaug câteva lucruri.
Am fost prezent în această duminică,  5 decembrie la un protest foarte mare care a avut loc aici, în Bruxelles. Marșul pentru libertate.
Peste 120.000 de oameni, după spusele oamenilor care s-au uitat, care au numărat persoanele, au fost prezente la această manifestație.
Vreau să felicit și să mulțumesc fiecărei persoane care a participat la această manifestație. Mulți oameni au venit de la o distanță mare din Belgia și chiar din afara Belgiei. Au venit aici, în Bruxelles, pentru a luat parte la marșul pentru libertate. Acești oameni au dorit să fie liberi. Vor să facă propriile alegeri.
Am întâlnit în acest grup oameni care nu erau vaccinați. Dar am întâlnit și oameni care erau vaccinați, și pe care i-am întrebat: “De ce protestați?”
“Deoarece doresc să fiu liber. Vreau să-mi fac propriile alegeri. Nu vreau ca guvernul, Comisia, sau oricine altcineva, în special birocrații nealeși de popor, să mă forțeze, să mă constrângă să fac un lucru sau altul.” Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc pompierilor care au condus mulțimea uriașă. Au făcut o treabă extraordinară, însă, din păcate, au fost întâmpinați cu tunuri cu apă în fața Comisiei Europene.
Ce m-a șocat când am ajuns acolo a fost că, Comisia Europeană era înconjurată de sârmă ghimpată.
Era Comisia Europeană, o linie de ofițeri de poliție echipați de război, un rând de sârmă ghimpată, și apoi oamenii.
Nu am mai văzut asemenea imagini în Uniunea Europeană. Noi, cei din Estul Europei, am mai văzut aceste imagini în trecut, dar nu aici.
Cum aceasta va fi ultima conferință de presă din acest an, vreau să vă spun tuturor, nu vă temeți! Suntem aici să luptăm pentru voi!
Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a ținut să transmită europarlamentarul român,în conferința de presă.

Citește și:

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Spitalele Groazei. Acuzații extrem de grave: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

Dr. Monica Pop: Raed Arafat anunţă prin televiziuni „lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”

Raed Arafat și Nelu Tătaru, în atenția DNA. Acuzații de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals în perioada pandemiei

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

Comisia Europeană recomandă evitarea expresiei „Perioada Crăciunului” și înlocuirea ei cu „Perioada vacanțelor”

Începe vânătoarea de oameni? OMS anunță că trebuie căutate persoanele nevaccinate

Exclusiv – Cele mai citite Știri

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share