Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ali Baba si cei 40 de hoti sau Victor Ponta and company?

10685157_10203833461169783_2111621051_n11Prezent astazi in Targoviste in conferinta de presa, Ludovic Orban, alaturi de Iulian Vladu, co-presedinti ai Aliantei Crestin Liberale Dambovita, au dorit sa informeze cetatenii cu privire la aspecte ce tin de alegerile prezidentiale, de confruntarea celor doi candidati ramasi in cursa pentru presedentie, precum si nemultumirea acestora vis-a vis de “nelegiurile”partidului stat- PSD.

Iulian Vladu ne-a declarat ca parlamentarii ACL isi doresc sa convoace cele doua camere ale Parlamentului, pentru a fi respinsa Legea aminstiei si a gratierii si oricine ar veni la conducere sa nu aprobe aceasta lege ce ar favoriza masa de condamnati aflati acum la inchisoare.

Sa ne amintim si declaratia lui Klaus Iohannis de la ultima dezbatere televizata legata de legea gratierii:

PNL a votat impotriva acestei legi de cand PSD a venit pe sest cu legea si au incercat sa ne-o bage pe gat. Am oprit in ultimul moment acest act normativ de care Romania nu are nevoie, dar PSD are atata nevoie si toata gasca, care l-a impins pe Ponta in fata“.

Un alt punct pe ordinea de zi a fost si semnalarea faptului ca la Prefectura judetului Dambovita, Adrian Tutuianu a numit de ieri un nou prefect, este vorba de Ioan Marinescu, fost vicepresedinte in Consiliul Judetean si vicepresedinte al PSD Dambovita de unde si-a dat demisia, tocmai pentru a putea ocupa functia de prefect. Acesta il inlocuieste pe fostul prefect Victor Sanda.

Tutuianu si-a pus principalii colaboratori in functii exact intre turul I si II al alegerilor tocmai pentru a politiza alegerile si de a le frauda. Noul prefect va fi un om care nu va tine cont de lege ci doar va asculta comenzi orbeste de la liderul sau, Adrian Tutuianu. Asta arata disperarea PSd-ului si a lui Victor Ponta inaintea alegerilor prezidentiale. Aceasta lupta pentru putere ii determina pe Psd-isti sa incalce sub orice forma legea”” a declarat Ludovic Orban.

Legat de candidatura lui Victor Ponta, co-presedintele ACL, sustine ca: “Victor Ponta a fost fortat sa candideze la presedentia Romaniei pentru unicul scop de a-si scapa colegii de partid aflati la puscarie”.

De asemenea tot liderul ACL sustine ca lista celor 38 de condamnati de care Klaus Iohannis a amintit in dezbaterea televizata de la B1Tv este mica si ca numarul lor este cu mult mai mare.

Vrem sa le spunem romanilor ca trebuie sa se mobilizeze si sa iasa la alegeri. Victor Ponta este un presedinte al “puscariabililor”. Daca Doamne fereste, Victor Ponta ajunge presedintele Romaniei, viata noastra a tuturor va fi pusa in pericol. In PSD exista o solidaritate de tip mafiot, iar Victor Ponta este precum Ali Baba si cei 40 de hoti. A dovedit ca este un candidat plin de obraznicie, aroganta, tupeu si minciuna“.

Am aflat de asemena ca nu va mai exista si o dezbatere in cadrul televiziunii A3 deoarece “Klaus Iohannis nu are ce cauta la A3, nu poate sa gireze cu prezenta sa cea mai mizerabila campanie facuta de niste puscariasi mercenari. A3 nu a mai fost un post care sa-si respecte cetatenii, in schimb am salutat dezbaterea de la B1TV” a  declarat Ludovic Orban.

Concluzia este ca partidul Stat PSD, ne-a demonstrat ca detine o elita de “oportunisti, fripturisti si infractori recidivisti” care isi doresc puterea cu orice pret si sunt in stare de orice incalcare a legii, asa cum au declarat astazi liderii ACL Dambovita, Iulian Vladu si Ludovic Orban.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">