25/09/2021

Alianța Noastră România (ANR): Mesaj pentru dâmbovițeni

anr

Comunicat de presă

Dragi dâmbovițeni,

Alianța Noastră România condusă de Domnul Marian Munteanu vă mulțumește pentru sprijinul acordat în perioada strângerii de semnaturi. Datorită ajutorului dumneavoastră Alianța Noastră România a reușit să depună liste complete cu candidaturi la alegerile parlamentare. Am întocmit listele de candidați astfel încât să acoperim toate zonele județului și toate domeniile de activitate, cu persoane capabile din punct de vedere profesional și cu un comportament ireproșabil.
Vă asigurăm că nu veți fi dezamăgiți!
Alianța Noastră România este un partid nou, cu oameni entuziaști care reprezintă o alternativă viabilă la eterna guvernare PSD-PDL-PNL.
Alianța Noastră România înseamnă la nivel național, redefinirea noțiunii de patriotism, speranța de schimbare a clasei politice și principala amenințare pentru PSD-PDL-PNL – vinovații pentru situația economică și socială actuală a României.
Intrăm în campania electorală convinși că ne veți sprijini în continuare, și cu angajamentul că vom fi partidul care înțelege pentru prima dată că funcția publică nu este un privilegiu, ci datoria de a servi comunitatea.

Președinte ANR Dâmbovița Dr. Adriana Bogheanu
Președinte ANR Târgoviște Cătălin Trandafir

Distribuie acest articol Oficial Media
Share