24/01/2021

Amenințări de tip mafiot în Târgoviște

alex oprea

In acest moment la sediul PSD Dambovita are loc o conferinta de presa, sustinuta de primarul interimar al orasului, Cristian Stan, in care sunt aduse in atentia publicului anumite gesturi de intimidare ce au venit catre membri PSD odata cu inceperea campaniei electorale.

Mi se pare inadmisibil ca domnul Alin Marina, liderul Organizatiei PSD de tineret, să fie sunat și chemat la o întâlnire în care să i se spună: „las-o mai moale că ți se poate întâmpla ceva„a declarat Cristian Stan, referitor la plangerea depusa în cursul zilei de ieri la DIICOT.
„Nu știu daca era neaparat vizat liderul organizatiei de tineret, cât poate întreaga echipă. Cei vinovați trebuie să raspundă pentru intimidarea lui Alin Marina.”
Cristian Stan a mai declarat ca persoana care a făcut amenințările se afla în primii 10 candidati de pe lista PNL la Primaria Târgoviște. Alin Marina, a spus ca in cele cateva minute cat a durat intalnirea a avut inspiratia să foloseasca telefonul pentru a inregistra persoana care l-a amenintat. La finalul conferintei am primit si numele celui care a creat acest incident, este vorba despre Adrian Bercu.
alina marina2
Distribuie acest articol Oficial Media
Share