Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Arest preventiv pentru antrenorul de înot de la CS Dinamo care a violat o fetiță de 7 ani chiar în timpul orelor

Antrenorul de înot de la CS Dinamo ar fi violat-o pe fetiţa de 7 ani, în timpul orelor, de faţă cu ceilalţi copii şi părinţi

Se face anchetă la Clubul Sportiv Dinamo din București unde un antrenor de înot a fost arestat preventiv pentru că ar fi violat o fetiţă de 7 ani. Abuzul a fost reclamat de părinţii copilului iar polițiștii au făcut verificări și au folosit ca probe inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere din interiorul bazinului.

Instructorul de înot avea contract de colaborare la Clubul Dinamo încă din luna mai a anului trecutşi a antrenat sute de copii. Scenele de coşmar arfi avut loc chiar în timpul claselor de înot, sub privirile celorlalţi copii, dar şi ale părinţilor din tribune.

Fetiţa i-ar fi povestit mamei ei ceea ce s-a întâmplat chiar în timpul clasei de înot, iar aceasta a semnalat imediat conducerea Clubului şi poliţia. Bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost ridicat de poliţişti, audiat, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Ancheta este încă în curs de desfăşurare. Polițiștii au făcut verificări și au luat imaginile filmate de camerele de supraveghere din interiorul bazinului, care ar fi surprins acest abuz.

Reprezentanţii Clubului Dinamo au anunţat că toţi angajaţii vor trece printr-o testare psihologică şi vor fi nevoiţi să aducă un atestat care să demonstreze că nu se află în registrul agresorilor sexuali.

De la 1 ianuarie agresiunile sexuale împotriva minorilor sunt considerate viol daca diferenţa de vârstă dintre agresor şi victimă este mai mare de 5 ani. Antrenorul riscă acum până la 20 de ani de închisoare.

Comunicatul lui CS Dinamo, după ce un angajat a fost acuzat de viol

”Cu privire la situaţia de la Secţia de Nataţie a Clubului Sportiv Dinamo, dorim să subliniem angajamentul nostru ferm în abordarea şi soluţionarea promptă şi transparentă a acestui caz.

Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii pentru soluţionarea cu celeritate a acestui caz, fiind puse la dispoziţie, în seara datei de 13.02.2024, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot. Repudiem cu fermitate şi condamnăm orice formă de comportament inadecvat, similar cu acela atribuit fostului nostru angajat.

Am încetat orice formă de colaborare cu persoana în cauză, interzicându-i astfel orice posibilitate de a interacţiona cu minorii din cadrul clubului nostru, fie că aceştia sunt sportivi de performanţă sau amatori”, a anunțat CS Dinamo.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share