Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ATLETISM DE NIVEL ÎNALT LA TIMIȘOARA

05.03.2023 – CAMPIONATUL NAȚIONAL DE MARȘ – FINALA pentru Seniori, Seniori U23, Juniori U20, U18, U16, Copii 1 și 2

Federația Română de Atletism împreună cu Asociația Județeană de Atletism Timiș cu sprijinul UVT Timișoara, Direcției Județene pentru Sport Timiș și Casa de Cultură a Timișoarei organizează în Timișoara la data de 05.03.2023 începând cu ora 09:30, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE Marș – Finala pentru Seniori, Seniori U23 și Juniori U20, U18, U16, Copii 1 și 2 (competiție planificată în calendarul FRA), pe un traseu de 1 km (singurul traseu din România omologat international de World Athletics pentru probele de marș), special amenajat pe B-dul Vasile Pîrvan din Timișoara.
Pentru buna desfășurare a acestei competiții majore de atletism, se va interzice accesul circulației în intervalul orar 08:30-13:00 pe următoarele segmente de drum:
– Pe itinerarul B-dul Vasile Pîrvan unde va fi amenajat traseul;
– De pe B-dul Mihai Viteazul către B-dul Vasile Pîrvan;
– De pe strada Traian Lalescu către B-dul Vasile Pîrvan;
– De pe strada Michelangelo către B-dul Vasile Pîrvan;
– De pe B-dul Corneliu Coposu – în Pasajul Michelangelo.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE MARȘ se desfășoară a treia oară consecutiv la Timișoara dar pentru prima dată pe un traseu omologat internațional (acest lucru sa realizat prin sprijinul Universității de Vest din Timișoara) și în plus anul acesta vom avea la start și competitori din afara țării și acest lucru va transforma această competiție în una de nivel internațional.
La acestă competiții participă cei mai buni atleți din România, printre ei regăsindu-se și acei sportivi care au reprezentat România la campionatele Mondiale, Europene dar și Sportivi care anul viitor cel mai probabil vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris.
Nu trebuie să uităm că acest sport a reprezentat Timișul și Timișoara la cel mai înalt nivel în lume aducând numeroase medalii pentru comunitatea noastră. Performanțe greu de egalat de către alte sporturi.
Județul nostru va fi reprezentat în această finală de Campionat Național de sportivi de la trei cluburi din Timiș: C.S. Giroc-Chișoda, C.S.Școlar Lugoj și C.S.C. Moșnița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share