Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Bafometos sau profilul psihologic al dementilor. Niciun crez imaginar si nicio religie nu au legatura cu spiritualitatea.

 

8

Traim in era spiritualitatii pe care, din pacate, foarte multi dintre noi au inteles-o gresit. Internetul abunda de site-uri pline de informatii de acest gen, in care insetatii de cunostinte ezoterice, de a afla necunoscutul, de a descoperi ce se afla dincolo de existenta terestra, sunt amagiti si inselati cu povesti care nu au nicio legatura cu realitatea obiectiva. Oamenii care incearca sa afle astfel de raspunsuri si-au abandonat propria capacitate de intelegere reala si obiectiva asupra vietii si au ales sa traiasca intr-un univers imaginar care se hraneste ca un lup flamand cu informatii pe care le gasesc doar la … un click distanta. Am scris despre acest lucru si in articolul unde vorbim despre calea spirituala si cei care s-au ratacit prin hatisurile ei…VEZI AICI

Cel mai trist este faptul ca vad si cunosc oameni care traiesc in ”irealitatile” precum cele din videoclipurile de mai jos. S-au legat atat de tare de lucruri care nu exista, pe care nu le pot vedea, auzi, simti, pipai, incat sunt prinsi ca intr-o panza de paianjen din care cu greu mai pot iesi sau chiar deloc. Au ramas blocati intr-o existenta iluzorie, plina de scenarii, simboluri, semnificatii, interpretari distorsionate ale realitatii si care le afecteaza intreaga existenta.

Cand ne agatam de ceva/cineva si nu stim daca exista sau nu, e ca si cand am merge legati la ochi deasupra unei prapastii asteptand ca acel ceva/cineva sa ne prinda, sa ne scape, sa ne salveze de toate lucrurile rele, de toate gunoaiele din noi. In fapt, nu facem decat sa fugim de noi insine, de propriile probleme, frustrari si temeri pe care nu reusim sa le depasim sau la care sa gasim solutii.

Suntem mai dispusi sa acceptam solutii miraculoase de la o civilizatie extraterestra sau de la o religie care ne indobitoceste din generatie in generatie.

Va lasam sa vizionati cateva videoclipuri din care fiecare va trage concluzia pe care o doreste.

9

6

7

4

3

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share