Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 28 martie. Racii au nevoie de odihna

horoscop-zilnic-27-februarie
Astazi este posibil sa gasesti explicatii pertinente vizavi de situatia financiara in care te afli, alaturi de partenerul de viata, rude sau colaboratori. Ai incredere ca vei depasi toate neplacerile materiale, insa trebuie sa ai rabdare si sa te sfatuiesti cu cineva de incredere. Sunt momente bune pentru a te ocupa de o calatorie sau pentru studii, cercetari si documentare.

 

O zi a carui tema principala este reprezentata de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii. De asemenea, achitarea unor taxe, facturi sau a datoriilor catre institutiile bancare sunt demne de luat in calcul. Ai putea descoperi ca persoanele dragi cheltuie cam mult pe nevoile sau mofturile lor, in detrimentul bugetului comun sau al nevoilor tale.

 

Relatiile parteneriale se vor evidentia astazi, fie prin discutii aprinse, fie prin aflarea unor informatii destul de neplacute vizavi de aceste persoane. Traversam o perioada in care, toate relatiile sunt rascolite, iesind la iveala detalii despre unii si altii, in care aveai incredere pana nu demult. Evita luarea deciziilor majore si nu forta lucrurile.

 

Se contureaza multe de facut la serviciu, insa este vorba despre activitati de rutina, sarcini de lucru obisnuite. Totusi este posibil sa intervina indatoriri noi, fie pentru ca esti apreciat de sefi si colegi si ti se cere sprijinul, fie ca alegi tu sa faci ceva in plus fara sa te roage cineva. In orice situatie evita suprasolicitarea, intrucat sanatatea este vulnerabila si ai nevoie de odihna.

 

Provocarile zilei apar dinspre segmentul amoros. Se pare ca iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi, insa acestia nu iti raspund cu acceasi moneda. Ba chiar se pot declansa discutii aprinse pe teme vechi sau banale pentru tine, dar importante pentru ei. Marul discordiei este reprezentat de bani, bunuri sau mosteniri. Nu te lasa impresionat de mofturile altora!

 

Ar fi minunat daca ai putea petrece cea mai mare parte a zilei acasa, printre membrii familiei. Cu toate ca se evidentiaza tensiuni si neintelegeri de tot felul, acum sunt momente bune pentru a lamuri lucrurile si a pune la punct un plan de activitati domestice pe termen lung. Ai suficienta forta si intelepciune sa gestionezi cu succes orice situatie.

 

Relationarea cu ceilalti este dificila, pentru ca nu ai rabdare sa asculti ce ti se spune sau nu ai rabdare sa vorbesti, sa explici pe intelesul celor cu care vii in contact. Calmeaza-te si ai incredere ca totul se desfasoara in favoatea ta. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o plimbare in aer liber, la bratul cuiva drag si de incredere. Fii atent pe unde mergi!

 

Ziua aduce cheltuieli importante fie pentru nevoile tale cotidiene, fie trebuie sa ajuti pe cineva drag. Este posibil sa primesti salariul sau bonusuri dinspre segmentul profesional, dar sunt cam mici comparativ cu cat iti doresti tu sa cheltuiesti. Alcatuieste o lista de prioritati si urmeaza-o indeaproape. Nemultumirile financiare sunt mari, iar fundamentul lor este real.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share