Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Baschet. CSM Târgovişte, înfrângere istorică cu CSM Satu Mare, în sferturile Ligii Naţionale

CSM Târgovişte a pierdut primul joc cu CSM Satu Mare din sferturile Ligii Naţionale de baschet feminin. Disputată pe teren propriu, partida a produs multă dezamăgire printre târgoviştenii prezenţi în Sala Polivalentă , care se aşteptau la o altă evoluţie din partea favoritelor. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a avut parte de un debut de meci dezastruos, în care jucătoarele de la CSM nu au reuşit mare lucru, pierzând primul sfert la o diferenţă mare, cu 21-9. Apoi, târgoviştencele au cedat şi în al doilea sfert, cu 14-10. Al treilea sfert s-a încheiat cu 17-14 pentru CSM, iar ultimul a fost 14-14. S-a terminat 64-51 pentru CSM Satu Mare, care are acum prima şansă de a se califica în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin.

E nevoie de victorie la Satu Mare

CSM Târgovişte nu pierduse niciodată în istorie în faţa formaţiei din Satu Mare, în 32 de meciuri, acest eşec fiind o premieră. Returul se va juca joi, de la ora 18.00, în deplasare, iar în cazul unei victorii a formaţiei antrenate de Cătălin Tănase se va juca şi un alt treilea meci, care va stabili echipa care va merge mai departe.
CSM Târgovişte: D. Cosby 3p, P. Green 6p, L. Toma 5p, M. Coker 16p, P. Poole 21p.
CSM Satu Mare: C. Reed 8p, A. Olah 4p, A. Crăciun 6p, R. Eniko Laza 8p, K. Baltic 15p, M. Batey 4p, B. Canty 5p, M. Tavic 14p.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share