Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Baschet. CSM Târgovişte, înfrângere istorică cu CSM Satu Mare, în sferturile Ligii Naţionale

CSM Târgovişte a pierdut primul joc cu CSM Satu Mare din sferturile Ligii Naţionale de baschet feminin. Disputată pe teren propriu, partida a produs multă dezamăgire printre târgoviştenii prezenţi în Sala Polivalentă , care se aşteptau la o altă evoluţie din partea favoritelor. Echipa antrenată de Cătălin Tănase a avut parte de un debut de meci dezastruos, în care jucătoarele de la CSM nu au reuşit mare lucru, pierzând primul sfert la o diferenţă mare, cu 21-9. Apoi, târgoviştencele au cedat şi în al doilea sfert, cu 14-10. Al treilea sfert s-a încheiat cu 17-14 pentru CSM, iar ultimul a fost 14-14. S-a terminat 64-51 pentru CSM Satu Mare, care are acum prima şansă de a se califica în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin.

E nevoie de victorie la Satu Mare

CSM Târgovişte nu pierduse niciodată în istorie în faţa formaţiei din Satu Mare, în 32 de meciuri, acest eşec fiind o premieră. Returul se va juca joi, de la ora 18.00, în deplasare, iar în cazul unei victorii a formaţiei antrenate de Cătălin Tănase se va juca şi un alt treilea meci, care va stabili echipa care va merge mai departe.
CSM Târgovişte: D. Cosby 3p, P. Green 6p, L. Toma 5p, M. Coker 16p, P. Poole 21p.
CSM Satu Mare: C. Reed 8p, A. Olah 4p, A. Crăciun 6p, R. Eniko Laza 8p, K. Baltic 15p, M. Batey 4p, B. Canty 5p, M. Tavic 14p.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share