Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Flacari gemene, eliberați Fricile – E timpul să fim conduși de Inimă

Flacari gemene. Pe măsură ce luna martie continuă, vedem tot mai mult adevăr despre trecut și despre ce s-a întâmplat între noi și Flăcările noastre Gemene. Noi am eliberat recent povestea noastră ca victime, povestea noastră ca Flăcări Gemene Rănite.

flacari gemene

Am luat ACEA VERSIUNE a poveștii, dar ca întotdeauna în această călătorie lucrurile se schimbă rapid si avem tendinta de a vedea lucrurile de foarte multe ori într-o lumină nouă.

Acum avem tendința să vedem acea Poveste de Iubire cu ochi noi si vindecați. Da, și noi am făcut lucruri rele și da, iubirea lor a fost imensă, și da, uneori noi am fost “lașii”.

Posibil, că și noi le-am frânt inimile.

Cel mai important mesaj este următorul:

Flacari gemene. Ca o stare de fapt, iubirea a fost mereu acolo. Uneori noi suntem cei ce nu o permitem. Am acceptat iluzia că “dacă m-a iubit va face acest lucru”. Noi am refuzat să avem încredere în noi înșine. În schimb, am căutat dovezi ale iubirii. Am redus la tăcere chemarea inimii. Nu am crezut în ea. Am ales frica. Noi am refuzat să lăsăm ceea ce ne-am dorit cel mai mult ca să fie, să existe. Am lăsat să câștige mintea. Acest lucru este acum depășit. Acum trebuie să alegem, cine conduce –

MINTEA SAU INIMA?

***
Pentru foarte mult timp am văzut Flăcările noastre Gemene ca cele care au fost responsabile pentru propria noastră durere.

Am intrat în zbateri puternice și suferințe din cauza acestei relații, așa că le-am blamat pe ele. Am uitat că ele – ca oameni – erau numai căile pentru ceea ce avem nevoie de a ne vindeca. Artefactul uman a ceea ce sufletul nostru avea nevoie pentru a vedea și a elibera în această viață pentru a ajunge la individualizare în Formă Rapidă.

Flacari gemene. Tot mai multe adevăruri sunt revelate

Flacari gemene. Durerea și chiar și traumele pe care ele le-au cauzat au fost menite să fie așa; acest lucru ne-a făcut să ne vindecăm și să ajungem la spatiul în care suntem în prezent. Într-adevăr, foarte mult a fost vindecat în această relație, anul trecut și de când a început 2017. Primele luni ale lui 2017 chiar au cauzat eliberări mai rapide și mai profunde; pe măsură ce ne apropiem de miezul Rănilor și de inima Sufletelor noastre.

Pe măsură ce ne vindecăm, tot mai multe adevăruri sunt revelate. Da, despre sufletele noastre gemene, dar mai ales despre Noi Înșine.

Tot mai multă conștiință înseamnă să vedem tot ceea ce noi am făcut greșit.

Cu cât intrăm mai mult în Martie și eliberăm tot mai mult sau poate Toată durerea pe care ele ne-au “cauzat-o”, vom ajunge să vedem lucrurile într-o altă lumină. Vom ajunge să ne amintim toate acele lucruri pe care ele le-au făcut “corect”.

Flacari gemene. Vom ajunge să ne amintim frumusețea a ceea ce am simțit, înainte ca noi să fi alunecat în frică, să lăsăm mintea să conducă și să fugim de ele.

Ne amintim că, uneori, și noi am fugit și vom ajunge să vedem că nu a existat niciodată un “laș”, ci DOI.

Vom ajunge să vedem că în unele zile, au dat dovadă de iubire, atenție și grijă la un nivel de care noi am fost absolut incapabili – cel puțin în acel moment.

Flacari gemene. Pe măsură ce se vindecă Durerea, crește Claritatea.

Vom ajunge să vedem că, probabil, iubirea pe care Flăcările noastre Gemene au avut-o sau o au pentru noi este mult mai profundă decât ne-am gândit vreodată.

Ne amintim de momentul când ele au reușit să fie conduse de inimă când noi am eșuat.

Noi nu putem evita intensitatea adevărului ce iese la suprafață acum – da, am fost ființe umane și de multe ori nu am reușit, să urmăm inima, de a trăi, “în 5D”, de a iubi fără nici o dovadă a ei , să urmăm chemarea sufletului nostru, pentru a alege iubirea în loc de frică.

***
Flacari gemene. Acum că suntem capabili să vedem lucrurile dintr-o perspectivă superioară, acum că suntem capabili să vedem imaginea completă a acestei povești de iubire, ce vom face cu ea?

Acum că ne-am vindecat suficient pentru a ajunge la miezul sufletului nostru și să ne simțim tot mai liberi de ego/ de fricile minții, ce avem de gând să facem acum cu ea? Dacă nu știm încă, nu contează.

Flacari Gemene. Să permitem să se reverse tot

Ceea ce contează acum este să permitem să se reverse tot, să permitem ca toate straturile să fie eliberate și fricile lăsate să plece.

Să vedem tot mai mult adevăr/adevăruri despre noi și să eliberăm pe drum – toate fricile, neîncrederea, lipsa de încredere, întrebările, drumul minții și să ne dăm voie să ajungem tot mai aproape, prin călătoria Flăcărilor Gemene către miez, la ceea ce Inima a știut tot timpul, la Iubire – la Acea Iubire.

Și când ne simțim pregătiți, când suntem conduși Suficient de Inimă – ce vom face cu acest lucru?

Următorul pas va fi dezvăluit în curând.

Dragi Flăcări Gemene, amintiți-vă: Ați avut nevoie de durere pentru a vă Vindeca și a construi Curajul. Pe măsură ce se vindecă Durerea, crește Claritatea, Adevărurile sunt revelate & Întreaga Imagine este dezvăluită.

Acele Noi Intuiții vor da naștere la un nou tip de Acțiune dar care vine dintr-o bază Vindecată și vine dintr-o mult mai frumoasă, plină de compasiune, solidă și matură, Inimă.

Multă iubire,

Sophie Gregoire

https://thetwinflamejourney.com, inaloveworld.wordpress.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share