Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Biblioteca Județeană a găzduit conferința „Condamnați la înviere”, susținută de Părintele Ion Buga

Aseară, Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu a găzduit un eveniment de înaltă importanță spirituală. Este vorba despre conferința „Condamnați la înviere” și lansarea cărții „Mâinile care l-au dezbrăcat pe Dumnezeu” ambele realizări ale Părintelui profesor Ion Buga.
În sala de conferințe a Bibliotecii Județene au fost oameni de cultură ai orașului nostru, dar și oameni simpli, veniți să-l asculte pe părintele Ion Buga. Înainte de a începe propriu-zis conferința au vorbit profesorul Mihai Șerbănescu și avocatul Iordănescu. 
Managerul Bibliotecii, Agnes Erich, a deschis evenimentul și a ținut să evidențieze faptul că Părintele Buga accentuează în cartea sa ideea că este foarte important să fii Om înaintea semenilor tăi și a lui Dumnezeu. 
Părintele Profesor Ion Buga a conturat faptul că pentru un preot greutatea nu constă în a vorbi despre lucrurile rare și pretențioase, ci tocmai de ceea ce este firesc. Așa este și cu învierea. De fapt, părintele consideră că Învierea nu se pretează la discurs.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin