Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pidu B avanseaza- cea mai mare parcare din Targoviste va avea 680 de locuri

Astazi, 21 mai, primarul orasului, Gabriel Boriga, alaturi de viceprimarii, Ciprian Prisacaru si Eugen Patrascu au efecutat o vizita de lucru in Microraionul 11 pe strada Radu de la Afumati. Acestia au dorit  sa informeze cetatenii  de stadiul in care se afla lucrarile de asfaltare si reabilitare din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, zona B.

Cetatenii din  zona vizitata se vor bucura astazi de finalizarea lucrarilor, prin asfaltarea celor 6200mp ce leaga cele mai importante artere rutiere, I.C Bratianu si Calea Domneasca.


Gabriel Boriga, edilul orasului Targoviste:
“Am creat in plus 180 de locuri de parcare, am fluidizat traficul care se va desfasura pe minim 3 benzi.Vom avea inca o noua artera ce se prezinta in conditii europene.
In saptamana urmatoare incercam sa definitivam lucrarile de canalizare de pe strazile Ion Cioranescu, Mihail Sadoveanu si Pandurilor.
Aceste Strazi care au ramas putin in urma datorita unor deficiente de proiectare, insa imediat ce vom rezolva aceste probleme,speram ca in doua saptamani sa  turnam si acolo asfalt. “

De asemenea, primarul orasului a mai precizat si faptul ca de saptamana viitoare vor incepe lucrarile la cea mai mare parcare din Targoviste ce va avea 680 de locuri, in spatele cimitirului Simuleasa, cu spatii verzi amenajate, unde se va schimba tot sistemul de iluminat stradal si se vor monta camere video.

Ciprian Prisacaru si Eugen Patarscu, viceprimarii orasului Targoviste, au tinut sa mentioneze prezenta zilnica a Executivului Primariei in locatiile aflate sub lucrarile de reabilitare si modernizare a urbei.

Ciprian Prisacaru, viceprimarul orasului:
“Era nevoie sa asfaltam aceasta lucrare foarte curand. Saptamana urmatoare vom intra si pe strazile capitan Stanica Ilie, Tony Bulandra si vom finaliza parcarile din M11. Suntem in fiecare zi pe teren, supraveghem lucrarile, stam de vorba cu cetatenii, le ascultam dolenatele si speram ca in curand sa ne bucuram cu totii de o Targoviste noua, europeana.”

Eugen Patrascu,viceprimarul orasului
“Lucrarile inainteaza intr-un ritm foarte alert. Multumim locuitorilor acestui cartier pentru rabdarea de care au data dovada in toata aceasta perioada. Astazi cred ca sunt mandri ca locuiesc in acest cartier.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share