04/12/2020

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa: Evenimente 8-11 septembrie 2016

 maratonul lecturii-targoviste

În perioada 8 – 11 septembrie 2016, în cadrul Zilelor oraşului Târgovişte, corganizează a XV-a ediţie a Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu”. Salonul doreşte să faciliteze contactul publicului dâmboviţean cu oferta de carte a celor mai importante edituri din ţară.

În cadrul Salonului Editorial vor fi organizate lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, recitaluri poetice şi de muzică folk, dezbateri.

Salonul este deschis în intervalul orar 1000-2100.

  Maratonul lecturii – Târgovişte”

Vineri, 9 septembrie 2016, în intervalul orar 10.00 – 16.20, vă invităm să participaţi la „Maratonul lecturii – Târgovişte” organizat de Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa şi Centrul Europe Direct Târgovişte, în cadrul Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu” 2016.Evenimentul va avea loc în Scuarul Primăriei Municipiului Târgovişte.

Pentru a aniversa împlinirea a 620 ani de atestare documentară a oraşului Târgovişte, timp de 6 ore şi 20 de minute vor fi citite de către participanţii la eveniment scurte texte referitoare la Târgovişte sau scrise de autori târgovişteni.

Evenimentul se va încheia cu un flash-mob, iar participanţii vor primi tricouri şi şepci.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share