Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Bilete reduse pentru meciul Chindia-Metaloglobus de sâmbătă, 24 februarie

Ne dorim ca tribunele stadionului Eugen Popescu să fie cât mai pline la primul meci oficial din 2024, cu Metaloglobus, programat sâmbătă, 24 februarie, ora 11.30!
Am decis să reducem prețurile biletelor, pentru a avea alături suporterii care să ne conducă spre o victorie extrem de importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Tichetele pentru jocul de sâmbătă costă 10 lei la Tribuna a II-a (acces general), respectiv 15 și 20 lei la Tribuna I (15 lei – sectoarele A, B, F, G, 20 lei – sectoarele C, D, E), iar tichetul de parcare costă 10 lei.
Copiii sub 14 ani au acces gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet).
Biletele se pot achiziționa online💳 sau de la casele de bilete ale stadionului Eugen Popescu, deschise după următorul program:
Vineri, 23 februarie: 10.00‑18.00
Sâmbătă, 24 februarie: 9.00‑12.15
Biletele se pot cumpăra și din magazinele partenere Bilete.ro la următoarele adrese: Vodafone: Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și la Poșta Română: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2
*Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1)
Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.
Dacă întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la office@bilete.ro sau telefonic la 0727766631.
Sursa: AFC Chindia Oficial, pagina de facebook

Vezi și imagini din conferința de presă, susținută astăzi de noul președinte, Gabriel Boriga:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share