22/09/2021

Biserica ortodoxa pe calea cea dreapta. Trei actiuni filantropice in ultima saptamana

Actiune filantropica - Oficial Media

Dupa ce in ultimii ani biserica ortodoxa a pierdut un sfert din increderea romanilor, se pare ca aceasta incearca sa recupereze capitalul de simpatie.

In ultima saptamana, la Targoviste, Arhiepiscopia s-a implicat in problemele sociale atat din oras, cat si din judetul Dambovita, desfasurand diverse actiuni social-filantropice.

Duminică, 3 aprilie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhipiscop și Mitropolit NIFON, Parohia Cojasca, Protoieria Târgoviște Sud, a oferit două tone de alimente pentru 400 de familii nevoiașe, în valoare de 35.000 lei. În perioada următoare, vor continua în parohie astfel de acțiuni social-filantropice ce au ca scop ajutorarea unor persoane sau familii defavorizate, dar și oferirea unor exemple caritative demne de urmat. Biroul de Presa.

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, parohiile Adânca, Cornești, Dobra și Gheboia, din Protoieria Târgoviște Sud, au dăruit biciclete, în valoare de 2.500 lei, copiilor de la Apartamentul Social protejat Sf. Ier. Nicolae, din cadrul Centrului Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Actiune filantropica - Oficial Media 1

Miercuri, 30 martie 2016, parohiile: “Sf. Nicolae”-Androneşti, Sf. Gheorghe, Sf. Împăraţi, din Târgovişte, şi Gemenea au donat Centrului Social „Sfântul Andrei” din Gura Ocniţei, produse igienico-sanitare, fructe şi alimente, necesare bunei desfăşurări a activităţii centrului.
   Menţionăm că această acţiune social-filantropică aparţine proiectului Arhiepiscopiei Târgovişte de sprijinire a centrelor sociale, de pe raza judeţului Dâmboviţa.

Actiune filantropica - Oficial Media 3

Distribuie acest articol Oficial Media
Share