Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Bolile de stomac – Rumegarea gândurilor are efect asupra aparatului digestiv

Exista o relatie inte erori si imbolnavire? Putem preveni sau vindeca o imbonavire prin eliminarea erorilor? Dar intre personalitate si boala exista o legatura? Sigur ca exista. Un coeficient de personalitate bun presupune armonie, deci sanatate mentala si sanatate somatica.

“Rumegarea gandurilor” are efect asupra aparatului digestiv, pentru ca, desi este simbolica, se reflecta in planul concret. Simbolurile au o putere foarte mare. Noi “rumegam”/gandim in simboluri, si daca nu le digeram, aparatul digestiv se imbolnaveste. Dar nu toate aceste “rumegari” duc la boala.cf731-energia2bvindecatoare
Este  cazul concret al unui barbat care facea drumuri intre sotie si amanta. Ele nu au stiut niciodata una de alta. Personajul masculin nu mai este in viata, a murit de cancer la tubul digestiv. El nu a reusit sa digere aceasta situatie adulterina. Daca ar fi reusit sa digere aceasta situatie duplicitara, credeti ca ar fi scapat de cancer?
Ati putea sa va intrebati, din moment ce binele este intotdeauna recompensat, iar raul este pedepsit, de ce nu sporeste binele si raul nu descreste?
Sf. Augustin a dat raspunsul la aceasta intebare: raul nu scade pentru ca, desi este pedepsit intotdeauna, acest lucru se intampla cu mare intarziere. Niciodata imediat. Si pana la pedeapsa omul are timp sa mai faca 100 de pacate. Mecanismul bio-feedback functioneaza in acest fel la oameni. Dar intarzierea in primirea raului are un scop: este o sansa pentru unii sa se salveze, sa descopere ca au gresit. Cei sensibili, cei care pot sa-si insuseasca o lectie, se salveaza prin aceasta intarziere.
Trebuie sa intelegem ca nu orice rumegare de ganduri va aduce disfunctii grave in aparatul digestiv.
Toti oamenii digera ganduri, e drept, dar ei se impart in doua categorii:
–    unii gandesc impotriva semenului, asta implica ura, agresivitate, manie
–    gandesc impotriva lor  – auto-agresivitate, culpabilizare
Urmarea in imbolnavire este diferita la fiecare din aceste doua categorii. Pacatul impotriva semenului este mult mai grav decat atunci cand rumegi ganduri care te privesc pe tine si care nu vizeaza un atac impotriva celuilalt.

LISTA COMPLETA A BOLILOR SI CAUZELE LOR SPIRITUALE

De unde putem sti ca gresim? Din faptul ca suferim. Ori de cate ori suferi este din cauza neadaptarii tale si din cauza ca gresesti undeva. “Nu ma culpabilizez, nu ma atac si nu desfiintez”, iata formula. Omul care se analizeaza, care cunoaste si infrange intunericul, scapa de boli. Drumul se continua prin exercitiul spiritual numit linistire. Daca dai “valurile” creierului la o parte, terenul linistii creeaza cel mai bun dialog cu resursele noastre launtrice.
O alta modalitate de vindecare este sugestia sau autosugestia. Repetati seara inainte de culcare “cu fiecare zi ma simt din ce in ce mai bine”, faceti aceste cuvinte sa fie cel mai des auzite in mintea voastra si asa va fi!

 Tratament si purificare

“Am fost la clinica Domnului pentru un control de rutină şi am constatat că sunt bolnav:
Când Domnul mi-a măsurat tensiunea, am remarcat că tandreţea mea era foarte scăzută.
Când mi-a verificat temperatura, termometrul indica 40 de grade de anxietate.
Am făcut şi o electrocardiogramă, iar diagnosticul a fost acela că am nevoie de câteva transfuzii de iubire, deoarece arterele mele erau astupate de solitudine şi amărăciune ele nu mai puteau iriga inima mea goală.
Am fost la ortoped deoarece nu mai puteam să merg alături de fratele meu.
Nu puteam să îi acord o îmbrăţişare fraternă, pentru că îmi făcusem o fractură când m-am împiedicat de gelozie.
Domnul mi-a mai descoperit o miopie datorită faptului că nu puteam să văd dincolo de aspectele negative ale aproapelui meu.
Când i-am spus Domnului că urechile mele au asurzit, El a constatat că am neglijat să ascult zilnic vocea sa.
În marea sa milostivire, Domnul mi-a oferit o consultaţie gratuită. Astfel eu mă angajez, părăsind această clinică, să nu iau decât remediile naturale pe care Domnul mi le-a prescris în acest moment de adevăr cu mine:
Când mă ridic din pat să beau un pahar de recunoştinţă;
Înainte de a merge la muncă să iau o lingură de pace.
La fiecare oră să aplic o compresă de răbdare şi să înghit un vas de umilinţă.
Spre casă să îmi fac o injecţie cu o bună doză de iubire.
Şi, înainte de a merge la culcare, să iau două capsule de conştiinţă împăcată.
Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toţi!
Însănătoşire grabnică!”

sursa: autoeducare.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share