Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Când este cazul să îți schimbi mobila de bucătărie cu una nouă ?

Sursă foto: freepik.com

Mobilierul din bucătărie are un rol dublu: estetic, dar și funcțional.

Bucătăria are un loc important în economia oricărei case. Aici pregătim și servim mâncarea, iar mobilierul se cere a fi unul practic, dar și cu un aspect plăcut. Fie că este o bucătărie minimalistă sau cu un spațiu generos, amenajarea și întreținerea acesteia face timpul petrecut aici mult mai plăcut. Deși obișnuiți cu această zonă din locuință, vine un moment când renovarea bucătăriei nu mai poate fi amânată. Iată când este cazul pentru o schimbare!

1. Electrocasnicele încorporabile schimbă vizualul din zona bucătăriei

Tehnologia nu lipsește din nicio cameră, iar bucătăria nu face excepție. Electrocasnicele moderne influențează maniera în care amenajăm o bucătărie astăzi. Alegerea acestor aparaturi, care simplifică cu mult păstratul sau gătitul alimentelor, înseamnă, automat, și schimbarea mobilierului vechi. Dacă nu știți ce să faceți cu interiorul vechii bucătării, firmele de mutări oferă servicii pentru debarasare mobila. În acest fel, lemnul vechi sau aparaturile uzate sunt colectate și eliminate corespunzător, indiferent din ce parte a casei provin.

2. Piesele de mobilă din bucătărie sunt mai afectate de factorii de mediu

Deși mersul la restaurant este o ocazie perfectă de a socializa și a ne destinde, gustul mâncării pregătite acasă este deosebit. Într-o familie unde se gătește des, bucătăria este, cu siguranță, una dintre cele mai utilizate încăperi. De aceea, și mobilierul de aici este supus unor factori precum aburul sau umiditatea. Când lemnul pare afectat de timp, se cere înlocuirea acestuia cu piese noi. Și de această dată putem solicita o debarasare mobila veche rapidă și eficientă.

3. Aspectul și utilitatea trebuie să se regăsească aici

Bucătăria are nevoie de o renovare și când spațiul nu este foarte bine compartimentat. Mobilierul cu sertare și uși, unde putem organiza eficient vesela, tacâmurile și ingredientele pentru gătit sunt printre cele mai căutate piese. Totodată, pentru că este o încăpere unde stăm frecvent, designul se cere a fi unul plăcut. Culorile, formele, inclusiv micile elementele pentru decor vor exprima personalitatea celor care locuiesc acolo și vor inspira musafirilor o stare de bine.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin