Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum se protejează marfa și bunurile în timpul unei relocări cu locuința?

Sursă foto: freepik.com

Piesele de mobilier, pentru decor și hainele necesită o atenție deosebită când ne mutăm.

Relocările cu locuința sunt evenimente complexe și datorită obiectelor diverse care se află în fiecare casă. De la mobilă, decorațiunile pentru interior, garderoba, inclusiv vesela, fiecare lucru trebuie împachetat, etichetat și transportat. Pentru ca tot procesul să decurgă repede, eficient și într-un timp bine stabilit, propunem idei utile despre cum să gestionezi totul. Află din rândurile următoare câteva sfaturi folositoare.

1. Trierea, selectarea și organizarea lucrurilor din casă

Mutarea într-o altă casă poate fi privită și drept o ocazie de a reorganiza bunurile personale. Înainte de a împacheta efectiv, decide cu atenție ce anume păstrezi și ce nu. Astfel, te vei putea concentra mai bine pe ceea ce contează. De asemenea, cu cât ai un inventar mai clar, îți va fi mai ușor să comunici cu echipa de la mutări pentru realizarea planului logistic.

2. Atenție la obiectele fragile și cele masive

Firmele de mutari mobila cu experiență știu că fiecare relocare diferă, este unică și acordă atenție sporită încărcăturii. Două categorii speciale în acest caz sunt mărfurile fragile, dar și cele masive. Din acest motiv, ambalarea corespunzătoare și transportul sunt făcute în condiții speciale. Totodată, bunurile grele (cum ar fi instrumentele muzicale, pianul) sau obiectele de artă (sculpturi, picturi, etc.) sunt manevrate cu cea mai mare atenție.

3. Transportul mobilei cu ajutorul profesioniștilor

Când colaborezi cu o companie din domeniu, scapi de stresul unei relocări clasice și ai acces la o serie de servicii de mutari pentru persoane fizice, dar și firme. Logistica și mijloacele eficiente de transport al mobilei garantează o mutare ca la carte. Autospecialele de care firma de mutări dispune sunt mereu adaptate să preia încărcătura dorită, până la destinație.

4. Acomodarea, o etapă importantă

Odată ce ai ajuns la destinație, la noua adresă, pare că procesul relocării s-a încheiat. Însă acomodarea este o etapă căreia trebuie să-i acorzi o atenție la fel de mare. Spre exemplu, în cazul mobilierului, echipa de la mutări te poate ajuta cu montarea și fixarea pe poziție a pieselor. Atenția pentru detalii se regăsește și aici pentru o relocare cu succes.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin