Care sunt încălțările ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, în această iarnă

Iarna este anotimpul pe care, cei mai mulți dintre noi, îl privim cu scepticism. Frigul de afară și vântul ce bate nemilos, nu reușesc să ne convingă să acordăm o șansă acestui anotimp ce, cu toate că pare vitreg, este frumos și răsunător în felul său. O mulțime de activități entuziasmante, și multă bună voie ne poate însoți și pe parcursul acestei perioade a anului. De la magicul Crăciun, la vacanța de iarnă, la trecerea dintre ani, și multe alte evenimente marcante, ne pot înfrumuseța viața pe parcursul acestui anotimp, și ne pot face să ne amintim cu drag de el, schimbându-ne impresia proastă, într-una ceva mai agreabilă.

În cazul în care te așteaptă nenumărate evenimente deosebite iarna aceasta, și nu știi exact ce încălțăminte ar trebui să iei cu tine, acest articol îți este destinat! Iată 3 dintre încălțările ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă, în această iarnă

Bocancii

Ceva mai puțin atrăgători, la o primă vedere, dar extrem de confortabil și practici, bocancii sunt alternativa perfectă dacă te așteaptă o drumeție pe munte cu prietenii, ori o călătorie pe jos mai lungă, iarna aceasta. Aceștia merg de minune, atât cu blugi, ori cu diverse salopete speciale de fâș, dar și cu rochiile tricotate ceva mai largi, în culori specifice anotimpului rece. Dă-le o șansă acestor perechi de încălțări, și ai să vezi că nu vei regreta decizia aleasă!

Botinele cu toc

La polul opus, o opțiune ceva mai elegantă și extrem de confortabilă totodată, ce funcționează în și mai multe combinații față de prima, o pereche de botine cu toc, de pe site-ul celor de la kalapod.net, te vor ajuta să-ți întregești fiecare ținută, începând de la cele casual, în care alegi să combini o pereche de blugi cu un tricou simplu, și să te bucuri de confortul ținutei tale, cât și una mai elegantă, care îți cere accesorizarea unei rochii de seară, cu un dres ceva mai pretențios, și cu bijuterii strălucitoare. În funcție de modelul ales, combinația va veni de la sine, lăsându-te pe tine să te bucuri de rezultatul final!

Cizmele lungi

Extrem de sexy, pe piciorul oricărei doamne, acest model de cizme, poate fi atât cu toc, cât și fără toc, în funcție de momentul purtării lor, cât și de preferințele tale. Accesorizează-le cu un zâmbet larg deschis, o energie feminină, și dorința de a fi admirată, și ai să vezi cât de repede se vor aținti toți ochii asupra ta!

A fi o femeie de succes este o artă, ce implică excercițiu zilnic, conștientizare, și dorință de evoluție. Atitudinea pozitivă și încrederea în sine, sunt două componente esențiale atunci când vine vorba de a atrage toate privirile asupra ta, și de a te simți cuceritoare la orice pas. Pentru a primi un imbold, alege să investești în garderoba ta, ce nu va face decât să te pună în evidență și mai mult, și bucură-te de tine, în fiecare zi!

Sursa foto: pixabay.com

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share