Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Care va fi viitorul președinte al României

Cu o cotă de doar 2,5, Mircea Geoană are cele mai mari șanse să devină președinte al României, la alegerile de anul viitor, relevă cotele calculate de una dintre marile case de pariuri. Sunt luați în considerare aproape 30 de potențiali candidați, din diverse zone, de la politică la artă și sport.

Care va fi viitorul președinte al României

Mircea Geoană sau Florin Cîțu

Una dintre marile case de pariuri din România a lansat, zilele trecute, un clasament al potențialilor candidați pentru alegerile prezidențiale. Jucătorii pot paria pe o gamă largă de persoane publice, de la Mircea Geoană sau Florin Cîțu până la Gheorghe Hagi sau Dan Diaconescu.

Candidatul pe care casa de pariuri îl vede cu a doua șansă este  Nicolae Ciucă, cu o cotă de 5. Pe locul al treilea vine președintele PSD, Marcel Ciolacu, cu o cotă de 7, urmat de Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, cu 10. Se observă, practic, faptul că trei din primii patru candidați au fost sau sunt membrii ai Partidului Social Democrat (PSD), în condițiile în care stânga nu a mai câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000, când Ion Iliescu revenea la Cotroceni.

Părerea ta contează! Așteptăm opinia cititorilor 

Care va fi viitorul președinte al României

View Results

Loading ... Loading ...

După votul dumneavoastră vom afla care va fi viitorul președinte al României

Abia pe locul 5 vine Laura Codruța Kovesi, fost procuror șef al României și fost șef al DNA, cu o cotă de 11, foarte aproape de George Simion, președintele AUR, cu o cotă de 13.

Cu cele mei mici șanse de a ajunge președinte, având cota maximă, adică 500, sunt persoane publice precum Dan Diaconescu, Gheorghe Hagi sau Diana Șoșoacă.

La finalul anului viitor, mandatul președintelui Klaus Iohannis expiră și vor avea loc alegeri prezidențiale. Numele lui Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO și fost președinte PSD, este vehiculat de mai multă vreme ca potențial candidat.

De ce ar trebui să îți vorbești ca un prieten, nu ca un comandant de pluton? PSIHOLOGII DE LA YALE NE ARATĂ DE CE COMPASIUNEA ESTE CEA MAI BUNĂ STRATEGIE MOTIVAȚIONALĂ

Ana Maria Ducuță: Intimitatea fizică fără emoţie generează mai devreme sau mai târziu conflict

Un bărbat nu rămâne alături de tine pentru ochii tăi, pentru părul tău, pentru silueta ta, pentru sprâncenele tale

Distribuie acest articol Oficial Media
Share