Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: Comuna Poiana își prețuiește și onorează trecutul și eroii!

În localitatea Poiana din județul Dâmbovița a avut loc dezvelirea monumentului dedicat eroilor comunei din Primul și al Doilea Război Mondial. Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, alături de primarul Marian Șerban, deputații Carmen Holban și Radu Popa, prefect Claudia Gilia, primari, consilieri locali și județeni, cetățeni ai comunei, au fost martori ai evenimentului de cinstire a celor care și-au dat viața pentru a-și apăra patria.

Carmen Holban: Comuna Poiana își prețuiește și onorează trecutul și eroii!

 „Astăzi, am participat cu bucurie la dezvelirea unui monument dedicat eroilor comunei care și-au dat viața în Primul și Al Doilea Război Mondial. Îl felicit pe Marian Șerban, primarul comunei Poiana, și pe toți cei care au făcut posibilă ridicarea monumentului. O comunitate care își cunoaște și respectă trecutul merită toate aprecierile noastre!” a precizat Carmen Holban.
La rândul său, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a spus că această realizare reprezintă un semn al prețuirii pe care oamenii din Poiana îl manifestă față de sacrificiul suprem al celor care au luptat și au căzut pentru Dâmbovița și pentru țara noastră.
”Eroii noștri, cu un preț uriaș, ne-au arătat că viitorul merită orice sacrificiu, iar noi, prin tot ceea ce facem, suntem datori să onorăm ideile pentru care au luptat.”
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share