Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban – Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița

Pe 27 iulie 2022 a avut loc Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița unde au fost prezenți peste 1000 de tineri din județ, delegați de la fiecare organizație locală TSD, alături de primari, consilieri județeni, parlamentari și președinți de organizații. În urma voturilor Andrei Tudora a fost desemnat noul președinte al TSD Dâmbovița.

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a fost prezentă la eveniment și a transmis un mesaj pe pagina de social media:

”O nouă generație a politicii dâmbovițene a luat naștere ieri! În prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a președintelui PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, dar și a colegilor parlamentari și primari, TSD Dâmbovița și-a ales echipa de conducere. Cei peste 1.000 de tineri aflați ieri după-amiază la Casa Sindicatelor din Târgoviște arată, încă o dată, că PSD DÂMBOVIŢA este cel mai mare și important partid al județului.
Succes noului președinte al TSD DÂMBOVIȚA, Andrei Tudora! Succes întregii echipe!
La eveniment a fost prezent și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, care a declarat că: ”Sunt foarte mândru de echipa de la Dâmbovița, o echipă tânără, dinamică, foarte aplicată pe problemele administrative, o echipă care a știut foarte bine să facă diferența între politică și administrație.”
Oficial Media - Carmen Holban - Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița
Oficial Media – Carmen Holban – Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița

Oficial Media - Carmen Holban - Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița
Oficial Media – Carmen Holban – Conferința Județeană de alegeri a TSD Dâmbovița
Distribuie acest articol Oficial Media
Share