24/10/2021

Carmen Holban în joaca micilor copii. Eveniment dedicat zilei de 1 Iunie

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a sărbătorit, la fel ca în fiecare an, Ziua copilului, eveniment care reușește să aducă speranță și bucurie, într-o lume a adulților ”pierduți” de aceste emoții. Alături de copii se poate sta doar dacă ești ”curat”, dacă ai inima deschisă și emani iubire. Altfel, este foarte posibil că ei să simtă dincolo de măștile pe care le afișăm. Un examen sincer, din care se pot trage mereu ”învățămintele” necesare.
Ultimul an a fost unul greu, de care noi adulții ne-am tot plâns. Și totuși… Să privim lumea și prin ochi de copil. Astăzi, ne-am bucurat la sediul PSD Dâmbovița de toată energia și fericirea celor mici. Am învățat să vedem binele din orice situație, să zâmbim mai des, să ne bucurăm mai des de lucruri simple și de apropierea celor dragi. În plus, am primit de la oaspeții noștri mici, dar extrem de inimoși și talentați, o adevărată frescă a copilăriei, motiv pentru care le mulțumim.
La mulți ani, copii! 1 iunie este doar un reper, pe care îmi doresc să îl sărbătoriți în fiecare zi. Iar adulților le doresc să fie, din când în când, copii!” a scris Carmen Holban pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share