Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban: OFSD Dâmbovița aduce, ca în fiecare an, daruri de sărbători! 

Carmen Holban, deputat PSD, a participat astăzi, alături de colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate și președintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, la prima ediție a ”Târgului de Crăciun cu miresme de sărbători” care a avut loc în comuna Vulcana Pandele.

Prima ediție a acestui eveniment, care a început pe 1 decembrie, a fost animată de colindele și momentele artistice interpretate de cei mai mici locuitori ai zonei, dar a fost și o oportunitate pentru producătorii din jurul comunei dâmbovițene să-și prezinte roadele muncii.

Și pentru că suntem în luna cadourilor, doamnele social-democrate conduse Carmen Holban, președintă a OFSD Dâmbovița, și Luciana Cristea, vicepreședintă a organizației, le-au oferit copiilor daruri, răsplătindu-i pentru talentul și implicarea lor.

Carmen Holban: OFSD Dâmbovița aduce, ca în fiecare an, daruri de sărbători!

 ”Cum era de așteptat, în centrul atenției au fost cei 50 de copii care i-au colindat pe toți cei prezenți, dar au și participat activ la organizarea acestui târg. Pentru cât de frumos au cântat, dar și pentru că au fost cuminți tot anul, OFSD Dâmbovița le-a oferit celor mici cadouri și dulciuri atât așteptate în această perioadă. Totodată, la acest eveniment, care s-a întins pe durata a 4 zile, au participat producătorii cu bunătățile specifice zonei, dar și perioadei sărbătorilor de iarnă. Felicitări Primăriei Vulcana Pandele și Consiliului Local al comunei pentru organizarea acestui târg! 𝑳𝒆 𝒖𝒓ă𝒎 𝒕𝒖𝒕𝒖𝒓𝒐𝒓 𝒔ă𝒓𝒃ă𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒆 ș𝒊 𝒍𝒊𝒏𝒊ș𝒕𝒊𝒕𝒆!”, a precizat Carmen Holban, președinte OFSD Dâmbovița pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share