Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: „Zi plină de evenimente, astăzi, la Zilele Județului Dâmbovița!”

Zilele Județului Dâmbovița s-au încheiat duminică seara. Cinci zile de sărbătoare în care dâmbovițenii s-au putut bucura de prima manifestare de acest gen. Zilele Județului Dâmbovița 2023 – Află programul evenimentelor
La cele mai importante evenimente din debutul verii au participat deopotrivă, parlamentari, reprezentanți ai județului în Senat și în Camera Deputaților.
Carmen Holban
Doamna deputat Carmen Holban face o trecere în revistă a celor mai importante întâlniri din ziua de 4 iunie, zi care coincide cu prima atestare documentară. Parlamentarul dâmbovițean scrie pe pagina de facebook:
„Zi plină de evenimente, astăzi, la Zilele Județului Dâmbovița!
Cel mai important s-a desfășurat însă la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi!
Cu deosebită plăcere, am participat la ședința extraordinară a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în care, pentru îndelungata Sa activitate în sprijinul enoriaşilor şi a comunităţii, Înaltpreasfinției Sale Arhiepiscop și Mitropolit Nifon i-a fost conferit de către președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa titlul de „Cetățean de onoare al județului Dâmbovița”.
Ziua a continuat cu un frumos concert la „Casa Romanței”, iar după-amiaza a culminat cu redeschiderea Turnului Chindiei care, timp de 2 ani, alături de Biserica Mare Domnească, Biserica Sf. Vineri și Biserica Paraclis, a fost inclus într-un foarte important proiect de reabilitare și consolidare.
Ziua s-a încheiat cu un super-concert al trupelor Direcția 5 și Provincialii și un video-mapping ce a luminat Turnul Chindiei.
Județul Dâmbovița avea nevoie de astfel de evenimente, cei doi ani de pandemie ținându-ne departe de viața noastră obișnuită.
Și, la final, pentru că astăzi se împlinesc 510 ani de la prima atestare documentară a județului nostru, urez tuturor dâmbovițenilor un călduros „La Mulți Ani”!
La Mulți Ani, Dâmbovița!

Citește și: 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share