Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Casnicii de peste 50 de aniIeri la sediul Primariei Municipiului Targoviste, in Sala Florentina, primarul Gabriel Boriga a organizat festivitatea de premiere a cuplurilor care aniverseaza 50 de ani de casnicie. Alaturi de edilul cetatii in organizarea acestui eveniment au stat membri executivului primariei si Directia de Asistenta Sociala Targoviste.

Dupa inchiderea festivitatii, Oficial Media, a surprins in cateva cuvinte gandurile unui cuplu dintre cele aniversate.

Rep: Cum vi se pare initiativa primarului de a premia aniversarea a 50 de ani de casatorie?
Invitat: Este o initiativa placuta si pentru noi si ne bucura foarte mult, pentru ca sunt multi varstnici in oras care au muncit pentru orasul acesta, aici ne-am casatorit, aici am avut copii, aici i-am crescut si le-am dat o educatie buna si ne mandrim cu ei, iar acum si ei se mandresc cu noi ca am muncit atatia ani.
Rep: Care credeti ca sunt secretele unei casatorii longevive ca a dumneavoastra?
Invitat: Respect, intelegere, munca, fara munca nimic nu se poate, educatia si multa intelepciune, sa stii sa cedezi si  sa existe echilibru in familie.
Rep: Care credeti ca este motivul pentru care exista atat de putine cupluri, mai exact 18, aniversate astazi, intr-un oras cu aproape 100.000 de locuitori.
Invitat: Numai Dumnezeu stie cat da fiecaruia sa traiasca, noi nu putem hotari, numai el hotaraste, probabil ca foarte multi au disparut, asa gandim noi. Pentru ca de muncit am muncit si noi si munca voluntara era si pe vremea noastra.
Rep: Credeti ca este vorba cumva si de protectia sociala deficitara?
Invitat: Pentru tineri daca s-ar putea sa le ofere mai multe locuri de munca ar fi bine.
Rep: Va multumesc foarte mult si va doresc viata lunga, fericita si sanatoasa in continuare.
Invitat: Multumim, la fel, sarbatori fericite!
Oana Grigore
Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin