Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cătălin Ivan: ”Foamete, sărăcie și revolte sociale”. Un interviu despre adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus

Cătălin Ivan, președinte al Partidului Alternativa pentru Demnitate Națională – ADN are renumele unuia dintre puținii oamenii care nu s-au sfiit să atace derapajele politice și administrative din România ultimilor zece ani. Fost europarlamentar PSD și mai apoi neafiliat, Ivan a intrat în conflict cu Liviu Dragnea acuzând comportamentul de dictator al acestuia şi, cum era de aștetat, a fost exclus din partid. Multe din aspectele relevate de președintele ADN de-a lungul timpului au avut corespondent în realitatea viitoare, astfel încât și-a câștigat reputația de politician predictiv și integru. 

Breaking News. Nervii sunt intinși la maxim în Europa:

Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale

Cătălin Ivan: ”Foamete, sărăcie și revolte sociale”

Cătălin Ivan: ”Foamete, sărăcie și revolte sociale”

Oana Maria Grigore: Care crezi că sunt principalele “ținte” urmărite în pandemia de Covid 19. Ce crezi că se urmarește de fapt și ce ai identificat până în acest moment?

Cătălin Ivan: Este categoric cea mai ciudată criză pe care omenirea a cunoscut-o de decenii, dacă nu de secole. Este pentru prima dată când decidenții politici, organismele internaționale gen OMS, fundații private și mass media încearcă să ne convingă de ceva ce nu se susține în realitate, în statistici și, ceea ce este și mai grav, este contrazis de comunitatea științifică, experți imunologi, virusologi, medici, psihologi, economiști șamd.

Este îngrijorător faptul că această pandemie a fost anunțată și pregătită minuțios cu ceva ani înainte prin elaborarea unui plan de combatere a unei pandemii, prin anunțuri oficiale regulate că o astfel de pandemie este inevitabilă și prin tot felul de „exerciții” de pregătire a populației și a instituțiilor pentru o viitoare pandemie. Și mai îngrijorăot este că aceast organism internațional a încetat a mai fi unul independent, intrând sub influența directă a unor sponsori privați, gen Fundația Bill și Melinda Gates. Întâmplător sau nu, evident că nu, aceeași fundație militează pentru vaccinarea obligatorie și, mai mult ca sigur, are acest vaccin. Tot Bill Gates este cel care se află acum într-un conflict juridic direct cu Procurorul General al SUA privind introducerea unui cazier digital privind vaccinarea, care să limiteze drepturile cetățenilor în funcție de vaccinurile făcute.


#Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#

OMG:  De ce România a decretat Starea de urgență și nu a ales doar măsurile de prevenție. Puteau alege altfel guvernanții nostri? De ce nu am luat si noi exemplul țărilor civilizate. Le este frica de ceva? Ce am fi pierdut dacă nu declaram Starea de Urgență.

C.I.: În România nu a existat acest subiect până la apariția primului caz. Politicienii noștri, în frunte cu Klaus Iohannis, erau preocupați chiar și la începutul lunii martie doar de organizarea alegerilor anticipate. Lupta pentru ciolan îi orbise atât de mult încât nu exista alt subiect, deși semnalele erau clare și alarmante încă de la începutul lunii februarie. Ar fi fost suficient timp pentru pregătirea României și a populației pentru ce urma să vină. Măsurile luate au fost pompieristice, fără rațiune, exagerate, ineficiente și cu efecte dezastruoase asupra economiei naționale. Vom suferi profund după ce va trece această epidemie. Trebuie să ne așteptăm la reducerea dramatică a veniturilor românilor, șomaj, foamete, sărăcie și, nu este exclus, revolte sociale.

OMG: De ce ni s-au impus “sursele oficiale” ca singurele surse de informare sigură? Asta nu înseamnă o cenzura a tuturor celor care puteau emite alte opinii – presă, specialisti, experti, medici? Oare nu au izolat în acest mod orice voce contrară lor? Nu s-a încalcat dreptul la libera exprimare?

C I: Ordonanțele militare au avut scopul de a speria populația, dar mai ales instaurarea unui regim opac, abuziv, care să ascundă incompetența, dar mai ales corupția. Eu am convingerea că vor ieși la iveală contractele de achiziții publice din această perioadă și va fi evident pentru toți jaful care s-a produs. Inducerea cu bună știință a isteriei și panicii în rândul românilor au avut ca singur scop justificarea acestui furt generalizat. Fie că vorbim de tăierile ilegale de păduri, de achiziții la prețuri exorbitante efectuate prin firme de apartament, sau restrângerea drepturilor românilor în încercarea de a permanentiza aceste restricții dincolo de starea de urgență, instituțiile abilitate ale statului ar trebui să aibă mult de lucru în perioada următoare. Nu-i întâmplător că personaje sinistre precum Streinu Cercel a șantajat că se retrage dacă cineva va verifica după criză cum și ce a cumpărat din bani publici în această perioadă.


Le Figaro: Măsurile luate pot face mai mult rău decât boala


Ca să recapitulăm, Străinu Cercel, ca instrument perfect al sistemului pe care-l vedem zilele acestea în plină activitate, este cel care ne spunea acum cățiva ani că vor muri două milioane de români de gripă aviară, cel care ne-a spus că virusul CoVid-19 este zece ori mai slab decât cel al gripei sezoniere pentru că erau mai importante anticipatele dorite de Iohannis, că Tamiflu luptă perfect împotriva coronavirusului și au fost epuizate în doar câteva zile stocurile din acest medicament, suspiciuni rezonabile fiind că nu a făcut această declarație dezinteresat, că vom sta până în iulie în case pentru ca apoi iohannis să iasă pe un cal alb și să dea vestea bună despre relaxarea restricțiilor. Acest personaj sinistru și-a jucat rolul perfect, și nu a făcut-o voluntar și gratuit.

OMG: Vaccinarea. România se va alătura acestei “impuneri” care vine din Occident, de o vaccinare obligatorie? Si daca există măsuri legale pentru a refuza, ca individ, o vaccinare impusă.

C.I: Sunt convins că se dorește impunerea vaccinării obligatorii ca măsură trimisă în plic de stăpânii diferitelor partide parlamentare din România. Din păcate, absolut toate sunt sub control extern și execută în interesul altora, chiar dacă afectează grav viața de zi cu zi și viitorul nostru ca popor. Există deja legea și probabil că va fi votată în Parlament. Șansa este ca, în viitorul parlament, această lege să poată fi modificată sau chiar anulată.

OMG: Cum se poate apara populatia de acești conducători “care ne vor binele”, ce mijloace de aparare mai ai cand se dau ordonante militare si esti fortat sa stai in casa? Practic esti un miel in gura lupului. Oamenii isi vor da seama dupa aceste luni de izolare si arestare fortata, ca nu mai pot avea incredere in niciun sistem politic, sanitar, sau de protecție sociala. Practic “binele” este capturat la nivel mondial, dictat si impus tuturor.

C I: Atât în România, cât și oriunde în altă parte din lume, această criză este și un semnal de trezire. În izolare, fiecare dintre noi a putut privi în liniște atât în interior, cât și în societate. Cred că mulți dintre noi au primit răspunsuri care nu ne-au bucurat și am înțeles că a venit timpul să acționăm. Este evident pentru toți că lumea în care vom trăi va fi total diferită de cea cu care ne-am obișnuit. Vin vremuri de mari încercări, provocări și schimbări. Depinde și de noi în ce direcție vor avea loc aceste schimbări. La nivel mondial sunt semne îmbucurătoare. Tot mai multe state se întorc la valorile fundamentale și resping ordinea mondială impusă de corporații și instituțiile financiare internaționale.

Românii au cel puțin două ocazii importante în viitorul foarte apropiat de a se apăra. Alegerile locale și parlamentare reprezintă două oportunități imense. Sunt convinscă vom avea înțelepciunea ca popor să profităm de ele.


”NE VOM FACE BINE” – sunteți penibili. Dictonul cu care ați arestat primăvara copiilor


OMG: Si se leaga intrebarea daca se urmareste si o guvernare globala? Si cum ne vom putea apara drepturile daca nu vom dori acest lucru.

C I: Sunt foarte multe scenarii de lucru la nivel mondial. Cert este că centrii de putere s-au schimbat definitiv și vom asista la o polarizare a influenței politice și economice între mai multe mari puteri. Viitorul Uniunii Europene este incert, dacă nu cumva desființarea ei va fi pecetluită cu ocazia acestei crize. Suntem departe de un guvern mondial dorit de aceeași „ocultă” financiară internațională.

OMG: S-a creat un precedent. Este doar inceputul pt acest gen de “capturare” a oamenilor si a puterii intr-un stat. Cum ne vom putea recapata libertatea de dinainte.

C I: Precedentul a fost creat în trecut, inclusiv cu presupusele atacuri teroriste care au apărut doar atunci și acolo unde au servit cel mai bine unor interese politice cinice. Cu această pandemie și cu multe alte crize care vor mai veni se forțează limite și se introduc măsuri de limitare a libertăților. Cu fiecare astfel de criză pierdem tot mai multe drepturi. După cum îi place să spună lui Iohannis, pas cu pas.


Prof. Dr. Ihor Huk: Cele mai importante elemente pentru sănătate


OMG: Raul creat de masurile impotriva epidemiei coronavirus este mai mare decat “binele” pe care acestea se presupune ca l-au adus?

C I: Cred că nu este nimic bun în aceată criză. Umanitatea a pierdut enorm. Fiecare dintre noi a pierdut mai mult decât poate evalua în acest moment. Criza economică va aduce și mai multe lipsuri și abuzuri. Costurile acestei crize vor fi plătite, ca de fiecare dată, de oamenii de rând, de fiecare dintre noi, în timp ce corporațiile, băncile și instituțiile financiare vor fi, din nou, puse la adăpost.

OMG: Poate ca oamenii au descoperit in aceasta perioada alt mod de a intelege viata. Dar cu ce pret? Lumea va fi una mai bună sau una care va intra intr-o diminuarea a drepturilor si libertatilor dupa aceasta Pandemie? Ce va urma?

C I: Pentru unii, nu știu cât de mulți sau puțini, această izolare a însemnat un moment de introspecție, de trezire. Vom vedea cu ce rezultate. Rămân otimist și spun că umanitatea va învinge orice plan artificial contra naturii, împotriva firescului. Noul om va fi mai evoluat, mai conștient și mai inspirat.

 

Prof. dr Vasile Astărăstoae – De ce OMS nu a solicitat autopsia la cei morți de COVID


Florin Călinescu: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO LIBERTATE!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">