Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cautam voluntari pasionati de dezvoltare personala!

descărcare

Esti o persoana energica, creativa, cu spirit de initiativa si pasionata de dezvoltare personala? Locuiesti in Targoviste? Te invitam alaturi de noi in echipa comunitatii de coaching din Targoviste!

Intalnirile de coaching din Targoviste isi propun sa contribuie la crearea unei comunitati de oameni interesati de coaching si dezvoltare personala si care folosesc informatiile si experientele oferite pentru a genera o schimbare pozitiva in viata lor si a celor din jurul lor.

“Coaching-ul este antrenament pentru viata. Este un parteneriat orientat catre actiune, care se concentreaza  pe ceea ce iti doresti si pe ceea ce poti face ca sa ajungi acolo. In cartea sa “Coaching pentru performanta”, John Whitmore spune cafiecare dintre noi este ca o ghinda care are déjà inauntrul ei intregul potential pentru a deveni un stejar extraordinar. Si exact acesta este procesul de transformare pe care il provoaca si il sustine coaching-ul: ca fiecare ghinda sa devina stejarul care poate deveni.” Alina Goanta, Life&Business Coach

Vrei sa te implici si tu in crearea unei comunitati de dezvoltare personala in Targoviste? Ai cateva ore pe luna pe care le poti dedica uneia dintre activitatile de mai jos? Ti-ar placea sa faci parte dintr-o echipa pentru care cuvintele cheie sunt creativitatea, initiativa si dezvoltarea personala? Alege unul dintre rolurile pentru care procesul de selectie este in derulare si transmite-ne CV-ul tau, impreuna cu cateva cuvinte despre tine si ideile tale la e-mail alina@coachingforchange.ro.

Roluri in echipa pentru care procesul de selectie este in derulare:

  • Asistent evenimente
  • Social Media Communicator
  • Redactare articole

Asteptam mesajul tau pana cel tarziu vineri, 8 august!

Vino si tu alaturi de noi!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin