Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ce a declarat Simona Halep după victoria cu Petkovic – VIDEO

Meciul cu Andrea Petkovic a fost unul greu, a declarat Simona Halep imediat după victorie. Urmăriți declarația completă și un colaj video.

a declarat Simona Halep

Simona a controlat jocul

A durat o oră și 30 de minute, a fost echilibrat în primul set, când Simona s-a întrebuințat serios pentru a-l câștiga. În setul 2, profitând și de accidentarea lui Petkovic la genunchiul drept, Halep a controlat jocul cu autoritate.

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, după calificarea în optimi la Roland Garros, că se aştepta la un meci greu cu germanca Andrea Petkovic, subliniind că este fabulos că atâţia oameni au venit să o vadă pe terenul 18 de la French Open.

A declarat Simona Halep:

„M-am aşteptat la un meci greu, am mai jucat cu ea, a fost o bătălie grea în primul act, psihologic m-am bucurat că am câştigat primul set. Este o adeversară redutabilă. E ceva fabulos că atâţia oameni au venit să mă vadă pe terenul 18, au fost mulţi români, este minunat”, a declarat Halep la Eurosport, citată de News.ro.

Optimi cu Elise Mertens

Belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, favorita 16 la Paris, o așteaptă pe Simona în optimi. Ea a trecut sâmbătă de Daria Gavrilova din Australia, locul 25 în lume, scor 6-3, 6-1. O singură dată s-au mai întâlnit Halep si Mertens, la ediția din acest an a Mastersului de la Madrid, când Simona a câștigat clar cu 6-0, 6-3.

Video din meciul Simona Halep- Andrea Petkovic, Roland Garros 2018

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share