Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ce înseamnă când visezi că faci dragoste

Marele psiholog Freud spunea ca visele in care faci dragoste sunt, de fapt, reprimari sexuale. Cu cat avem mai des vise erotice, cu atat mai mare este lipsa sexului in viata noastra reala, si ca partenerul pe care il avem in vis este, de fapt, o persoana care in viata de zi cu zi nu ne acorda respect si nu manifesta nici un interes fata de noi. In acest articol iti prezentam ce inseamna cand visezi ca faci dragoste.

Ce înseamnă când visezi că faci dragoste

Pentru a putea deslusi ce inseamna cand visezi ca faci sex, este necesar sa afli care sunt semnificatiile cel mai des intalnite. Iata, in continuare, sensurile pozitive si negative ale unui astfel de vis, in functie de context:

Ce înseamnă când visezi că faci dragoste – sensuri pozitive

Cand visezi ca faci sex cu un fost iubit, nu inseamna ca esti inca indragostita de el, ci ca pur si simplu mintea ta pastreaza amintirile din acea perioada sau ca o experienta recenta ti-a amintit de el si te duce cu gandul la ceva ce s-a intamplat atunci si nu ai gasit nici pana acum o explicatie. E posibil ca persoana cu care esti in prezent sa iti reaminteasca de fostul iubit si in inconstientul tau sa existe teama sa nu repeti aceleasi greseli.

Ce inseamna cand visezi ca faci sex intr-un loc public sau in diferite locuri: acest vis are legatura cu o problema sau nevoie de a fi deschisa din punctul de vedere sexual, iar semnificatia sa este ca ar trebui sa te exprimi mai deschis. De asemenea, acest vis mai reprezinta si perceptia ta despre propria sexualitate in contextul normelor politice si sociale. Ai putea simti nevoia sa iti analizezi ceea ce simti in legatura cu subiecte precum sexul, casatoria, dragostea si rolul pe care il are femeia sau barbatul.

Citește continuarea pe YVE

Ce înseamnă când visezi că faci sex – sensuri negative

Ce semnificatie poate avea un vis in care faci dragoste cu o persoana fata de care nu te simti atrasa in viata reala? Raspunsul este simplu: de fapt, simti furie fata de acea persoana.

Daca visezi ca faci dragoste cu sotul prietenei tale, inseamna ca in relatia ta viata sexuala a intrat in rutina. E un semn ca trebuie sa incerci sa condimentezi din nou lucrurile.

Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste si apari inregistrata video: esti deschisa din punctul de vedere sexual pentru a incerca lucruri noi, te simti confortabil in propria piele si esti constienta de sexualitatea ta; daca in vis caseta video este furata sau filmul ajunge pe Internet, inseamna ca in viata reala te simti expusa prea mult, relatia ta avanseaza prea rapid sau nu te simti confortabil cu partenerul actual.

Citește articolul integral pe YVE!

Lucruri pe care nu le ştiai despre vise

Femeile vor salvare, protecție și iubire, dar există bărbați pentru visele lor?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share