Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ce presupune gazduirea sediului social al unui SRL la o firma din Bucuresti?

Un aspect foarte important pentru intreprinzatorii incepatori este alegerea locului perfect pentru adresa postala a sediului social. O entitate juridica are nevoie, conform legii, de un spatiu special pentru a putea desfasura activitati anteprenoriale, de multe ori fiind folosita propria locuinta.

 gazduirea sediului social
Ce presupune gazduirea sediului social al unui SRL la o firma din Bucuresti

Mai ales persoanele fara experienta aleg aceasta varianta, considerand ca este mult mai economica datorita faptului ca nu platesc chirie. Alegerea inregistrarii unui SRL in apartamentul detinut poate creste taxele si impozitele locale considerabil comparativ cu un serviciu specializat pentru gazduirea sediului social.

 

Gazduirea sediului social – mai usor si rapid ca niciodata

 • Fara acordul vecinilor – pentru a realiza un sediu social intr-un apartament veti avea nevoie de acordul Asociatiei de proprietari pentru a putea infiinta noua societate. De multe ori acest lucru este greu sau chiar imposibil de realizat, putandu-va descuraja si sa va forteze sa renuntati.
 • Costuri mici – gazduirea unui sediu social in Bucuresti pentru un SRL este o varianta mult mai economica decat in alte cazuri, mai ales daca luati in considerare cheltuielile cu chiria, intretinerea si mentenanta spatiului;
 • Rapiditate realizare acte – actele se pot realiza intr-un timp foarte scurt, chiar si in aceeasi zi, putand sa finalizati dosarul si sa il inregistrati la Registrul Comertului.
 • Nu conteaza judetul – indiferent ca sunteti din alta locatie decat Bucuresti, veti putea incheia un contract pentru gazduirea sediului social, putandu-va desfasura activitatea fara nici o problema.

 

Servicii incluse in pachetul de gazduire

Odata contractat un serviciu de gazduire, veti avea cateva avantaje pentru a va permite sa va concentrati pe viitorul firmei, cele mai importante lucruri fiind urmatoarele:

 • Serviciul de gazduire este deductibil – se va elibera o factura conform contractului incheiat, putand-o introduce in contabilitate pentru a va ajuta in privinta deducerii TVA-ului si al impozitului datorat.
 • Asistenta la Registrul Comertului – veti avea parte de toate informatiile pentru a putea definitiva cu succes si rapid inregistrarea entitatii.
 • Primirea si arhivarea corespondentei – corespondenta primita la sediul social va va fi redirectionata in cazul in care se cere acest lucru si arhivata timp de 12 luni daca nu este ridicata.

 

Acte necesare pentru infiintarea unui SRL

Actele necesare pentru infiintarea unui SRL nu sunt greu de adunat, insa fara a lucra cu o firma serioasa in vederea obtinerii unui sediu social, probabilitatea de a intarzia si a renunta sunt mult mai mari. Astfel veti avea nevoie de urmatoarele documente:

 • act de identitate;
 • dovada sediu social;
 • rezervarea denumirii la Registrul Comertului;
 • certificat de inregistrare si CI – aici se va aplica doar in cazul in care societatea este deja infiintata.

 

Este important sa lucrati cu o firma de specialitate mai ales la inceput de drum, putandu-va oferi un avantaj major in fata concurentei. Un antreprenor stie cat de rapid trebuie sa actioneze pentru a profita de oportunitatile oferite de piata, mai ales atunci cand trendul si cererea este mare. De aceea asigurati-va ca alegeti servicii de gazduire si nu numai, pentru a putea avansa alaturi de parteneri de incredere.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share