Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ce spune mass-media de la începutul acestei „pandemii”?? ”VEȚI MURI !!!!!!!”

Mă uit la știri, că deh!, să fiu ancorată în realitate. Vreau să găsesc adevărul printre vorbe fără legătură cu el. Ascult, dar nu pot prea mult să fac asta pentru că deja mă simt otrăvită la nivel de senzație. Simt că mi se ia, în mod latent, viața.

Cineva, un șacal teribil de mare și monstruos, îmi induce orori pe bandă pe post de „realitate cotidiană”. Tentaculele acestei caracatițe asfixiază tot. Bietul telespectator care s-a obișnuit să urmărească așa zisele „știri”, s-a obișnuit altminteri să i se inoculeze ca realitate un film horror. Sunt și oameni care cred tot ce li se induce și care astfel, psihologic, sunt infectați în condiții de latență.

Ce spune mass-media de la începutul acestei „pandemii”?? ”VEȚI MURI !!!!!!!”


Ce spune mass-media de la începutul acestei „pandemii”?? ”VEȚI MURI !!!!!!!” Iar noi, de bună credință, supuși ca niște mielușei fără vină, suntem niște executanți ai acestui plan diabolic, odios, căruia -dealtfel- îi suntem protagoniști.
Oamenii iau de bune toate infecțiile care li se servesc. Ei cred. Totul. Mai grav e că omul simplu, și nu doar el, acceptă ca această caracatiță ucigașă să îi suprime aerul respirabil. Oamenii au devenit niște cobai dispuși să moară. Și nici măcar nu își dau seama mulți dintre ei, dintre acești telespectatori și radioascultători fideli de „actualități”.

Dar de ce asta?! Cât să fii de meschin încât să ucizi spre a supraviețui?! Avem și noi conștiințe?! Tu, jurnalist de stofă, de mare clasă, câtă conștiință nu ai ca să te pretezi la astfel de mizerii?! Pentru o pâine?! Și cu Adevărul cum rămâne?! Și de-ar fi numai jurnaliștii aceia lipsiți de conștiințe.
Din diverse motive, oamenii urmăresc mass-media, doar că nu toți știu să se apere de monstruozități. Cei mai mulți, din păcate, cad în capcana relei credințe a celor care manipulează suflete nevinovate.


Dana Staicu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share