Dâmbovița are potențial enorm, este o mică Românie și merită un loc în topul național

Județul Dâmbovița poate fi unul prosper dacă există interes din partea autorităților. Avem resurse naturale, suntem aproape de capitală, aproape de munte, avem forță de muncă și oameni de bine, inimoși… trebuie doar o bună gestionare a tuturor acestor aspecte!


Planul poate fi unul simplu:

1. Un județ care nu își gestionează deșeurile rămâne un județ murdar și sărac. Haideți să curățăm Dâmbovița! Haideți să începem să colectăm selectiv gunoiul! Haideți să ne autoeducăm în acest sens și astfel să ducem o viață mai curată și mai sănătoasă, într-un peisaj înfrumusețat de curățenie, un peisaj care cu siguranță va atrage și turiștii.

2. Un județ în care nu se investește rămâne un județ sărac și fără importanță. Investitorii sunt la tot pasul, iar spațiile de care au nevoie sunt lăsate de izbeliște în Dâmbovița. Atragerea antreprenorilor nu este imposibilă. Arta comunicării, arta negocierilor, dar și respectul față de cei din jur pot face minuni în vederea investițiilor într-un județ mic, dar care promite mult.

3. Un județ care nu-și promovează toate domeniile de activitate rămâne un județ sărac care-și plânge de milă. De ce să rămânem în umbră? Avem o bună bucată din istoria țării avem „protecția” muntelui, avem istoria unor industrii importante, avem sportivi de performanță, avem artiști, avem cultură. Avem toate ingredientele unui județ de succes, care poate deveni unul dintre pilonii României!

Nu sunt vorbe mari! Sunt aspecte reale, sunt motivele de mândrie ale dâmbovițenilor.
Dâmbovița are potențial enorm, este o mică Românie și merită un loc în topul național!
Experiență, nu experimente!
Ce ziceți?
Este un plan bun pentru dezvoltarea județului?

Sursa> pagina de facebook Ionel Petre – Președinte ALDE Dâmbovița

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share