Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cei mai longevivi oameni trăiesc în apropierea oceanelor, mărilor sau la distanță de fulgere

Am descoperit că cei mai longevivi oameni trăiesc în apropierea oceanelor sau marilor sau la mare depărtare de fulgere. Pe țărm, în peninsule sau insule. Exemplu: Okinawa Japonia, Italia, Spania, țările din Nord-Vestul Europei. În mijlocul continentelor, oamenii au în principiu o speranță mică de viață.

Cum se explică? În oceane sunt între 5 – 20 – 500 – 700 de ori mai puține fulgere decât pe uscat.
Speranța de viață în Congo este 60 de ani, în Okinawa 90, în Japonia și Islanda 83, Norvegia 81. În Congo sunt de 400 – 450 de ori mai multe fulgere decât în aceste țări și de 700 de ori mai multe decât în unele zone din oceane.

Populația care locuiește la mii de km depărtare de o densitate mare de fulgere trăiește puțin, populația care locuiește la mii de km depărtare de zone lipsite de fulgere trăiește mult. Infrasunetele produse de fulgere pot parcurge mii de kilometri.

Balenele trăiesc în oceane 270 de ani, o scoica a trait 507 ani, un burete 2000 de ani. In oceane nu avem nici zgomot nici infrasunete.

Dacă ne uitam pe harta Lumii vedem o mulțime de țări sărace, tari bogate, țari civilizate, dezvoltate, țări avansate tehnologic sau țari foarte înapoiate. Găsim tari cu longevitatea mare, găsim tari in care locuitori itraiesc foarte putin.

Meteosensibilitatea, explică această situație din teren și nu rasele. Nici macar bogatia in resurse nu influențează prea mult. R.D. Congo este o tara foarte bogata in resurse, iar Japonia foarte săracă în resurse. Prima este una dintre cele mai sărace țări din lume, a doua este una dintre cele mai bogate. Meteosensibilitatea explică această stare de fapt.

Meteosensibilitatea se poate comporta ca o frana de mână la mașină și ne poate infrăna toată viața. Meteosensibilitatea pentru o țară sau individ este precum vântul pentru o corabie. Dacă vântul are direcția potrivită, corabia ajunge la destinație repede, dacă are direcția opusa, aceasta este împinsă înapoi și face imposibilă ajungerea la destinatie.
Aveți harta cu fulgere și harta cu Speranța de viață. Este evident că speranța de viață este ceva ce tine de enorm mulți factori. Dar cel puțin o legătură cu cele prezentate mai sus tot există.

Autor: Nicolae Bucur
Vremea meteosensibililor, pagina de facebook

Sursă imagini ➡️https://ro.allmetsat.com/trasnet.php

Citește și:

Secretele unei vieți longevive si active

11 secrete anti-îmbătrânire de la cel mai longeviv medic din lume

Serghei Lazarev: Numitorul comun al persoanelor longevive este bunătatea sufletească

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share