Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tucker Carlson și Vladimir Putin un interviu istoric – 77 milioane de vizualizari in 24 de ore. Urmăriți interviul video

Tucker Carlson și Vladimir Putin un interviu istoric. În 24 de ore a înregistrat 77 milioane de vizualizari. Pentru prima dată adevăruri ascunse ies la iveală, pentru prima dată înțelegem influența celor care încurajează acest conflict. Vladimir Putin: Nu mai vindeți arme, nu aveți nimic mai bun de făcut?

Tucker Carlson și Vladimir Putin un interviu istoric
Tucker Carlson și Vladimir Putin un interviu istoric – OFICIALMEDIA.COM

Vindeți arme și întrețineți conflictul. Nu aveți nimic mai bun de făcut?

“Au existat îndemnuri pentru a provoca Rusiei o înfrângere strategică pe câmpul de luptă”, a declarat Vladimir Putin. “În opinia mea, acest lucru este imposibil prin definiţie. Nu se va întâmpla niciodată”, a spus liderul de la Kremlin. Pe de altă parte, Putin a insistat că Rusia nu are niciun interes să invadeze Polonia, Letonia sau alte ţări NATO, calificând un astfel de scenariu ca fiind “absolut exclus”.

Rusia nu atacă nicio țară, a declarat Putin

În schimb, liderul rus a acuzat statele membre NATO că încearcă să înfricoşeze oamenii cu ceea ce el a numit o ameninţare rusă imaginară. Întrebat dacă îşi poate imagina un scenariu în care ar trimite trupe ruseşti în Polonia, ţară membră NATO. Putin a răspuns: “Doar într-un singur caz: dacă Polonia atacă Rusia. De ce? Pentru că nu avem niciun interes în Polonia, Letonia sau oriunde altundeva. De ce am face aşa ceva? Pur şi simplu nu avem niciun interes (…) Nici nu se pune problema”.

Tucker Carlson și Vladimir Putin un interviu istoric

Interviul pe care jurnalistul american Tucker Carlson l-a făcut cu președintele rus Vladimir Putin a făcut peste 77 de milioane de vizualizări pe platforma socială X, în mai puțin de 24 de ore. Este primul interviu făcut de Putin cu un jurnalist american de la conflictul armat din Ucraina, deoarece Kremlinul a refuzat orice altă solicitare până acum.

Setati limba româna la optiunea subtitrari.

Detaliile interviului aici.

Nu primesc ordine nici de la Washington, nici de la Berlin, nici de la Moscova. Îmi apăr țara mea, declară președintele Serbiei

România a ajuns tomberonul alimentar al UE unde ne sunt puse pe masă cele mai ieftine și toxice produse

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">