28/10/2021

Chindia nu îşi revine! Înfrângere clară cu UTA, la Târgovişte

chindia-uta2

Chindia a dominat în multe momente jocul cu UTA Bătrâna Doamnă, meci care s-a jucat astăzi pe teren propriu, însă s-a ales cu o mare umilinţă.

Formaţia antrenată de Nicu Croitoru a pierdut la scor în faţa echipei arădene, care s-a dovedit a fi mai pragmatic. Practic, arădenii au marcat în situaţiile clare, Curtuiuş (19), Andor (43) şi Petre (51 – din penalty) semnând golurile victoriei, în vreme ce târgoviştenii s-au cam întrecut în ratări. Este o mare dezamăgire pentru cei aproape 1000 de fani din tribune, dar şi pentru suporterii Chindiei care nu au putut ajunge la meci, care aşteptau o altă evoluţie din partea echipei favorite. Mulţi sunt de părere că formaţia lui Nicu Croitoru nu a jucat rău şi că a avut şi ceva ghinion, însă fotbalul se joacă pe goluri, capitol la care UTA a fost net superioară.

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas (67 C. Dinu), Martac – Parghel (65 Nisipeanu), Honciu, L. Mihai, Stoica – Neguț, Cherchez (84 Pencea). Antrenor: Nicolae Croitoru.

UTA: Miron – Polgar, Filaret (55 Manea), Gligor, Burlă – Chindriș, Tănase – Strătilă (60 Copil), Curtuiuș, Andor – Petre (78 Costin). Antrenor: Laurențiu Roșu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share