Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Chindia Târgoviște are conducere nouă. ”Micul Ajax trebuie să renască!”

Chindia Târgoviște are conducere nouă. Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, au prezentat noua formulă de conducere a Clubului de Fotbal Chindia.
”Micul Ajax trebuie să renască! Așa cum am promis, suntem alături de A.F.C. Chindia Târgoviște și facem tot ceea ce ține de noi pentru ca vara viitoare echipa să revină în prima ligă a fotbalului național.
Este un nou început la Chindia Târgoviște:
𝐏𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 – 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐂𝐨𝐫𝐝𝐨ș
𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 – 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨ș 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐮
𝐂𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐚̆ – 𝐄𝐝𝐮𝐚𝐫𝐝 𝐒𝐭ă𝐧𝐜𝐢𝐨𝐢𝐮
𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜 – 𝐑𝐞𝐧𝐳𝐨 𝐑𝐨𝐬𝐬𝐢
𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 – 𝐈𝐫𝐢𝐧𝐞𝐥 𝐕𝐨𝐢𝐜𝐮
Suntem dispuși ca, împreună cu noua conducere a clubului, alături de antrenori și, cel mai important, de suporteri, să investim, timp, resurse și efort pentru un proiect de lungă durată.  𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜ț𝐢𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫𝐞 𝐮𝐧 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐜𝐥𝐚𝐫: 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐕𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐢̂𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐚 1”, a precizat Corneliu Ștefan.
La rândul său, edilul Daniel Cristian Stan a spus că noua conducere va aduce un suflu nou echipei și că autoritățile locale se vor afla în continuare alături de F.C. Chindia – ”Nu ne retragem, nu fugim nicăieri, ba dimpotrivă”.
”Ce definește un proiect solid, un proiect puternic? Continuitatea, asumarea, încrederea.
Chindia Târgoviște este un astfel de proiect. Astăzi, am stat alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și ne-am asumat să susținem echipa-fanion a orașului/județului pe mai departe. Nu ne retragem, nu fugim nicăieri, ba dimpotrivă.
Aducem un suflu nou echipei, care să potențeze sezonul viitor. Președintele clubului va fi Andrei Cordoș (care a reușit promovarea cu U Cluj), iar antrenor va fi tânărul Dragoș Militaru (care preluat Unirea Dej de pe ultimele locuri din Liga 3 și a dus-o în play-off-ul Ligii 2, anul acesta). Alături de ei, vor sta un nou director tehnic și un nou director sportiv, a căror misiune este simplă și curajoasă: promovarea în Liga 1. Credem în asta!”, a explicat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share