Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees – Codul secret de numere

Sir Isaac Newton a calculat sfârșitul lumii. Alchimist, teolog, mistic, matematician, fizician și astronom, președinte al Royal Society. La distanță de câteva sute de ani, Membru al aceleiași Societăți Regale, Sir Martin Rees vine cu studii și profeții asemănătoare. În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees și alte date menționate de către acești mari oameni de știință.

În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees

Isaac Newton este savantul aflat la originea teoriilor științifice care vor revoluționa lumea în domeniul opticii, matematicii și în special al mecanicii. A scris Legile gravitației, a construit primul telescop reflectorizant și a descoperit forma exactă a Pământului.

De vreme ce Sir Isaac Newton spune că omenirea va dispărea în anul 2060, Sir Martin Reees dă șanse de 50% supraviețuirii post-umane și a susținut asta recent în cartea sa, „Our Final Century in the UK”.

În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees

Discursul lui Rees la Institutul Perimeter a avut ca temă profețiile despre viitorul umanitații, citând din cartea proprie, On the Future: Prospects for HumanityCărțile sale anterioare includ Before the Beginning , Our Final Century?Doar șase numere , Habitatul nostru cosmic și Atracția fatală a gravitației. Deci este probabil unul dintre cei mai titrați oameni de știință ai acestui secol.

Rees discută despre perspectivele oamenilor (sau trimișilor lor robotici) care se aventurează pe alte planete. Oamenii, susține Rees, vor fi prost adaptați la noile habitate dincolo de Pământ și vor folosi tehnologia genetică și cyborgi pentru a se transforma într-o specie „post-umană”.

Supraviețuirea secolului – prelegere publică Sir Martin Rees

Progresele în biotehnologie, tehnologia cibernetică, robotică și explorarea spațiului ar putea, dacă sunt aplicate cu înțelepciune, să permită un viitor strălucit – chiar și pentru 10 miliarde de oameni – până la sfârșitul acestui secol. Dar există riscuri distopice pe care le ignorăm.

Aceste riscuri sunt de două feluri: cele care decurg din „amprenta” noastră colectivă din ce în ce mai mare pe Pământ și cele activate de tehnologii atât de puternice încât chiar și grupurile mici pot provoca, fie prin eroare, fie prin proiect, o catastrofă globală.

Martin Rees, astronomul regal al UK, va explora acest moment fără precedent din istoria omenirii, este vorba despre secolul XXI, cel în care ne aflăm acum. Fost președinte al Societății Regale și maestru al Trinity College, Cambridge, Rees este un cosmolog a cărui activitate, de asemenea, explorează interfețele dintre știință, etică și politică.

Predicția privind Apocalipsa făcută de Isaac Newton

Sir Isaac Newton, părintele legilor gravitației și creatorul primului telescop reflectorizant. Pe lângă aceste realizări științifice fundamentale, este mai puțin cunoscut faptul că Newton a făcut și o profeție alarmantă: a calculat data sfârșitului lumii.

Conform dailystar.co.uk, Newton a prezis că lumea se va sfârși în anul 2060. O predicție înfricoșătoare, care face ca oamenii să se întrebe dacă genialul om de știință ar putea avea dreptate. În concepția sa omenirea va fi înlocuită cu ”Regatul Cerurilor” și ne întrebăm dacă nu cumva este doar o chestiune de interpretare a ”cerurilor” lui Newton -comform vremurilor- și cele ale lui Rees, planete noi și cyborgi post-umani.

După jumătatea secolului XXI, Hristos se va întoarce pe Pământ și va domni o mie de ani transformând planeta într-un paradis , citând una dintre sursele bibliografice: ”Împărăție înfloritoare și veșnică”.

Anul 2060 – codul secret de numere din Apocalipsa

În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees

Newton și-a exprimat previziunile sale pentru prima dată în 1704, iar acum, la numai 37 de ani distanță de data estimată, această predicție pare să fie mai aproape de realitate decât am fi dorit. Newton a ajuns la această concluzie după 30 de ani de cercetare a clădirilor antice și a unui presupus cod secret de numere prezent în cărțile biblice, Daniel și Apocalipsa.

Conform expertului în Newton, Stephen D. Snobelen, profeția lui Newton este cunoscută de comunitatea științifică de mult timp, dar a ajuns la cunoștința publicului larg doar recent. Revelația că Newton era un credincios pasionat care a luat în serios profeția biblică a fost un șoc pentru mulți, a scris Snobelen.

Citește și:

Desproprietărirea. Se plătește cu 20% mai mult decât valoarea reală a fermelor doar pentru a renunța la ele

Tot mai mulți oameni constată că au început să fie înlocuiți de inteligența artificială

Miniștrii Apărării din NATO s-au întâlnit înaintea Summitului de la Vilnius din iulie

Așadar am aflat cu aproximație în ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees, desigur cu interpretări diferite, unul referindu-se la Regatul Cerurilor iar celălalt la cyborgi post-umani. Mai jos puteți urmări una dintre prelegerile sustinute de catre Sir Martin Rees!

Bibliografie:

http://dailystar.co.uk/

https://en.wikipedia.org/wiki/Isaac_Newton

https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Rees

https://insidetheperimeter-ca.translate.goog/surviving-the-century-sir-martin-rees-public-lecture-webcast/

https://dinpopor.ro/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share