30/11/2021

Clarfon lansează un nou produs: aparatul auditiv Shine Rev + Unitron – Sonova

Urmărind calitatea auzului de peste 16 ani, Clarfon promovează noul aparat auditiv Shine Rev + care vine cu îmbunătățiri tehnice în procesarea sunetului:

  1. reducerea zgomotului de fond
  2. îmbunătățirea mesajului vocal
  3. microfoane automate, astfel încât sunetul devine mai clar și concentrat pe mesajul verbal, cuvintele sunt mai clare chiar dacă în jurul nostru sunt prezente numeroase zgomote de fond.

Optiunile automate Antishock2, Feedback Manager și compresia dinamică inteligentă a sunetelor fac ca aparatul auditiv să protejeze urechea și să îi ofere un tratament de mentenanță nervului auditiv.

Reglajul se face pe 12 canale frecvențiale și 4 programe de audiție ceea ce îl adaptează la orice mediu sonor și la orice pierdere de auz.

Ai acufene? Prin functia Tinnitus Masker, aparatul auditiv Shine Rev + poate diminua acest țiuit deranjant  din ureche! Caracteristicile tehnice fac din aparatul auditiv Shine Rev + un produs de top, iar calitatea sunetului îl recomandă ca fiind un produs performant. Aparatul auditiv Shine Rev + este disponibil în toate variantele de purtare: de la intraauricular – discret și aproape invizibil, confecționat după forma conductului auditiv – până la modelul de putere, retrouricular, pentru scăderile profunde de auz. În luna lansării acestui produs, Clarfon îți oferă o surpriză: al doilea aparat auditiv Shine Rev + GRATUIT, la protezarea bilaterală.

Încurajăm protezarea bilaterală ca fiind cea mai eficientă și cea mai recomandată metodă de reabilitare auditivă în cazul pierderii de auz pe ambele urechi. Oferă calitate auzului tău! Îmbunătățește-ți calitatea vieții! Câștigul este pentru tine și este pe termen lung!

Vino la Clarfon în luna august pentru un auz mai bun !

Distribuie acest articol Oficial Media
Share