Colorează-ți vara cu accesorii inedite care să te scoată din tiparele banalului

Vara este unul dintre anotimpurile pe care le îndrăgim cel mai mult, în special pentru faptul că ne oferă o libertate incredibilă în materie de vestimentație. Dacă în sezonul rece suntem oarecum obligați de circumstanțe să purtăm haine lungi și groase (dar care pot fi totuși elegante), în sezonul cald, putem spune că avem posibilități nenumărate în ceea ce privește opțiunile vestimentare. De multe ori, atenția ne este focusată exclusiv asupra articolelor vestimentare, astfel că uitam complet de accesorii, acele mici detalii care ne completează ținutele și care ne pot scoate cu ușurință din acele tipare ale banalului. De aceea, îți recomandăm să alegi și să porți cu toată încrederea toate acele accesorii care te ajuta să strălucești și să ieși în evidență într-un mod plăcut.

Accesoriile vestimentare și nu numai, alcătuiesc în prezent o gamă absolut fabuloasă de produse, astfel că s-ar putea ca alegerile pe care le ai de făcut, să nu fie unele tocmai simple. Din acest motiv, am pregătit câteva idei de accesorii pe care să le porți cu încredere în acest sezon estival. Iată despre ce anume este vorba!

Bijuterii handmade din argint

Dacă îți dorești să ieși cu orice preț de sub anonimat, impresionantele bijuterii handmade sunt o alegere cu care nu vei putea da greș în absolut nicio circumstanță. Acestea pot fi personalizate în diferite moduri, astfel că vei avea parte de o bijuterie unică, pe care o vei putea adapta cu ușurință, atât ținutelor pe care le porți, cât și stilului tău personal. Pentru un plus de culoare, îți recomandăm bijuteriile din argint cu pietricele prețioase sau semiprețioase de diferite culori, pentru a-ți accentua și mai mult ținuta aleasă.

Șosetele viu colorate

Deși avem tendința de a purta încălțăminte cât mai lejeră în sezonul cald, adidașii rămân totuși populari în această perioadă. Pentru un plus de confort, vei avea în mod cert nevoie de o pereche de șosete potrivite, de aceea ți le recomandăm cu căldura pe cele confecționate din bumbac. Acest material este ideal în sezonul cald din două motive foarte simple și anume, pentru că permite piciorului să respire în mod corespunzător, dar și pentru faptul că absoarbe foarte bine transpirația.

Modele interesante de pălării

Printre accesoriile pe care le poți purta fără griji în acest sezon se numără și deosebitele pălării. Acestea nu doar că îți pot aduce un plus de eleganță și stil (în special dacă este vorba despre modele elegante), însă te pot proteja corespunzător și de razele directe ale soarelui dacă vorbim despre pălăriile special concepute pentru plajă. Nu evita pălăriile colorate, având în vedere că acum este momentul oportun să le porți.

Ochelarii de soare

Nu în ultimul rând, ochelarii de soare sunt candidații ideali atunci când vine vorba despre sezonul cald. Meniți să ne protejeze vederea de disconfortul creat de razele puternice ale soarelui, ochelarii sunt considerați totodată și niște accesorii chic, atât în rândul femeilor, cât și în cel al bărbaților. Asigură-te însă că optezi pentru modele care să corespundă perfect formei feței, astfel încât să nu arăți caraghios.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share